Autor Futbol
20 juny 2015 a 13:00

Arrenca el Campus de Futbol del CN Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

Miquel Àngel Luque i Walter Lee assitiran a la inauguració

Escola de Futbol del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

Escola de Futbol del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

El Campus de Futbol del Club Natació Terrassa (CN Terrassa) està adreçat a nens i nenes d’entre 4 i 14 anys. Començarà aquest dilluns amb dos protagonistes il·lustres per la inauguració: els futbolistes professionals Miquel Àngel Luque i Walter Lee Fernández, que visitaran els infants inscrits al voltant de les deu del matí d’aquesta jornada inaugural.

Luque va néixer a Sabadell fa 25 anys i es va formar a la pedrera del Villareal. Va ser internacional sub’19 amb la selecció espanyola i, posteriorment, va jugar en el Barça B, l’Atlètic de Madrid B i l’Almeria, entre d’altres.

També va jugar, durant dues temporades, al Puskas Akademia de la Primera Divisió hongaresa. La darrera campanya va formar part del planter de L’Hospitalet, a la 2a Divisió B.

La trajectòria de Walter Lee Fernández, que també té 25 anys i va néixer a Caldes de Montbui, és similar. Es va formar a la pedrera de l’Espanyol i va jugar al juvenil del FC Barcelona, a l’Sporting Mahonès, l’Antequera i el Nàstic de Tarragona. Com en el cas de Luque, té experiència internacional al Videoton FC de la Primera Divisió hongaresa, al KSK Lokeren de la Primera Divisió belga i, la darrera temporada, dins la Primera Divisió grega, a l’Skoda Xanthi.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×