Autor Bàsquet
12 Juny 2015 a 17:00

L’egarenc Abraham Valero es converteix en nou entrenador de la UESC B

Ja ha dirigit dos entrenaments amb l’equip

Abraham Valero // Imatge cedida per la UESC

Abraham Valero // Imatge cedida per la UESC

El terrassenc Abraham Valero serà el nou primer entrenador de la UESC B per a la propera temporada. El nou tècnic de l’entitat sancugatenca, exentrenador del CN Terrassa, CE Sant Nicolau i també director tècnic a l’Sfèric Terrassa, ja ha dirigit dos entrenaments amb el seu nou equip.

Abraham Valero declarava per a al web del club que Desprès d´un parell de temporades dedicades només al món del bàsquet femení, volia tornar a portar un equip masculí i he pogut aprofitar l’excel·lent proposta que m’ha fet la UESC. Aquest és un club que destaca pel seu compromís amb la formació, el respecte pel bàsquet i la competitivitat en tos els seus equips.”

Switch to mobile version