Autor Futbol
9 Juliol 2015 a 14:00

Jordi Cuesta presenta el nou projecte del Terrassa FC a Jordi Ballart

Ahir es va formalitzar la compra del Club

Reunió entre Jordi Cuesta i Jordi Ballart // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d’Esports, Alfredo Vega, es van reunir ahir amb Jordi Cuesta, impulsor del nou projecte de futur del Terrassa FC i el Vicepresident de l’entitat, Serafí Gàzquez.

Tant l’alcalde com el regidor van traslladar a Cuesta la seva confiança en aquest nou projecte perquè s’asseguri la continuïtat de l’entitat. El nou president es va comprometre a pagar els deutes als jugadors i treballadors de l’entitat.

En aquest sentit, ahir al matí es va formalitzar la compra davant de notari del 98% de la societat esportiva Terrassa Olimpica 2010 SAD. Jordi Cuesta Blas ha adquirit el 75 % i el 25 % restant, Serafí Gàzquez Moya a les societats, TFC SPORTS S.L. i IZAN CORPORATION Y SERVICIOS 2M4, S.L.

D’aquesta manera el projecte Grup Jordi Cuesta es va materialitzar amb el renaixement del Terrassa FC 1906.

La Junta Gestora estarà formada per Jordi Cuesta Blas com a president, Serafí Gàzquez i Moya com a Secretari i Vicepresident, Ildefons Doblas com a vocal i responsable Àrea Esportiva i Alberto Rodilla Garcia com a vocal i responsable de comunicació i màrqueting.

En els propers dies s’aniran incorporant altres empresaris representatius de la ciutat i es proposarà a la junta directiva que s’obri una part de les participacions a socis, empresaris i aficionats.

D’altra banda, es crearà una Junta Directiva on hi haurà a més de la Junta Gestora, llocs com un President Honorífic, un representant institucional, un representant dels Fundadors del Club, un representant dels Veterans, un representant de les Penyes i Associacions de Clubs i un representant dels pares i mares del futbol base.

Amb aquest organigrama s’espera que es dinamitzin els recursos existents i es pugui comunicar immediatament i de forma transparent les decisions del club.

 

Projecte

En el comunicat enviat pel Terrassa FC, expliquen les línies generals del nou projecte:

El TERRASSA FC 1906 mantindrà els aspectes històrics del club que ens han precedit, aportant una línia moderna i estructurada per a seguir creixent el llegat a l´alçada d’un club centenari.

L´esport ofereix una sèrie de valors, com son el treball en equip, la superació, la il·lusió assolint el màxim potencial personal i la màxima competitivat col·lectiva en el camp. Dins i fora del projecte, promourem aquests valors com una màxima. Fomentarem i aplicarem una ètica exemplar per part dels jugadors, staff i directiva.

Aquest club, comptarà amb un primer equip a 3a divisió, un filial a 1a catalana i un Futbol Base que serà el planter del nostre futur. Es treballarà l’opció de crear marca a l’estranger, creant convenis i captació de nois i noies al Futbol Base.

Potenciarem la marca TERRASSA allà on anem, donant una imatge que ens faci estar orgullosos de ser Terrassencs, i aconseguir augmentar el sentiment de pertinença dins i fora de la nostra ciutat.

L’afició, les penyes, els veterans, les associacions esportives, AMPA Futbol Base i els simpatitzants són els grans actius que tenen els clubs, per això, els nostres jugadors, que defensen amb el cor el nostre escut, necessiten una afició unida, estable i predisposada a afrontar els moments més difícils i gaudir junts les grans alegries.

La gestió professionalitzada del club està compromesa amb els objectius, els valors i la transparència que requereix aquest club centenari com el nostre.

Amb el nostre lema: UN SENTIMENT!, transmetrem als jugadors, la força, l’energia i l’estima, que necessiten per lluitar al camp amb disciplina i esportivitat.”

UN SENTIMENT!

TERRASSA FC 1906

PRoJECTE TERRASSAFC 1906

Switch to mobile version