Autor Natació
7 octubre 2015 a 13:00

Nou waterpolistes del CN Terrassa seran premiats en la Gala 2015 de la Natació Espanyola

0 Flares 0 Flares ×

Serà el 16 d’octubre a Madrid

Nou waterpolistes del CN Terrassa seran premiats en la Gala 2015 de la Natació Espanyola

Nou waterpolistes del CN Terrassa seran premiats en la Gala 2015 de la Natació Espanyola

Nou waterpolistes del Club Natació Terrassa seran guardonats en la Gala 2015 de la Natació Espanyola que se celebrarà el proper divendres 16 d’octubre a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (Madrid) a partir de les 19.30 hores sota l’organització de la Federació Espanyola de Natació.

Els waterpolistes Oriol Albacete, Marc Salvador, Oriol Rodríguez, Àlex de la Fuente, Álvaro Granados i Jordi Chico, i les waterpolistes Paula Leitón, Sandra Domene i Anna Roldán rebran la Medalla Extraordinària al Mèrit Esportiu en reconeixement a la medalla de plata assolida amb les respectives seleccions espanyoles als Jocs Europeus disputats a Bakú (Azerbaidjan) el mes de juny passat.

A més, Leitón serà premiada per la medalla de plata que va aconseguir amb la selecció estatal en el Campionat del Món Júnior que es va celebrar el passat mes d’agost a Volos, Grècia

D’altra banda, l’exjugador del club Sergi Mora recollirà la Medalla de Serveis Distingits a esportistes per actuacions internacionals en la categoria de bronze per les seves 103 internacionalitats acumulades en finalitzar la passada temporada.

Així mateix, que es correspon amb les 103 internacionalitats que acumula en finalitzar la temporada 2014-2015.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×