Autor Entitats
9 setembre 2017 a 16:00

L’AMIC dona suport al setmanari el Vallenc

0 Flares 0 Flares ×

Nota de premsa

logo amic

Davant l’incomprensible escorcoll al setmanari el Vallenc, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) vol mostrar el seu rebuig i donar tot el seu suport al president de l’ACPC i editor d’El Vallenc, així com a tot el seu equip.

L’AMIC, formada per prop de 300 mitjans impresos i digitals, considera que la premsa de proximitat és la premsa de la gent i el Vallenc, amb una llarga trajectòria al servei de la ciutadania de Valls i comarca, és un referent en periodisme de proximitat i en defensa dels valors i les llibertats democràtiques.

Barcelona, 9 de setembre de 2017

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×