Autor Cultura
17 desembre 2015 a 13:00

La 23ª Mostra Internacional de Films de Dones arriba a Terrassa amb el programa itinerant Conegudes (també) a casa

0 Flares 0 Flares ×

Conegudes (també) a casa, programa itinerant de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona que posa a l’abast de diferents ajuntaments de la demarcació territorial de Barcelona un conjunt  de pel·lícules  dirigides per cineastes catalanes arriba a Terrassa.

Es tracta de la 23a edició d’aquesta mostra que compta amb el suport de la SGAE/ Fundació SGAE i la Diputació de Barcelona, i la col·laboració en la difusió de l’Acadèmia del Cinema Català.

Totes les sessions que s’han realitzat en els 11 municipis participants han comptat amb la presència de les cineastes i de l’acompanyament d’una programadora de la Mostra.

 

SESSIÓ A TERRASSA

Lloc:  Cinema Cataluña

Tots volem el millor per a ella – 21/ 12 a les 16:30h

Direcció: Mar Coll; Guió: Mar Coll, Producció: Pontas Films; Música: Zeltia Montes; Fotografia: Neus Ollé-Soronellas; Gènere: Drama; Format: Llargmetratge; Durada: 97 minuts.

 

Pais i any de producció: Espanya 2013

Un any després de patir un terrible accident de trànsit, la Geni està llesta per a reprendre la seva vida… o almenys és així com ho vol veure la seva família. El cert és que malgrat el seu esforç, la Geni se sent incapaç de complaure tothom: la vida que portava abans de l’accident ja no té cap interès per a ella, per què reprendre-la aleshores?

El desconcert que li produeix aquesta evidència dóna pas a un comportament cada vegada més erràtic i a una única idea que comença a créixer dins seu: fugir.

Filmografia i Premis

Va estudiar al Liceu Francès , sempre li ha interessat el cinema francès i ha mantingut un vincle amb França i amb la seva cultura.

Va estudiar a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya entre els anys 1999 i 2003. El 2004 va presentar el curt que havia fet a l’escola, La última polaroid, que va obtenir el premi a la millor direcció dintre de la categoria Nova Autoria patrocinada per la SGAE en el 38é Festival Internacional de Cinema de Catalunya l’any 2005.

La mort del seu avi i passar per tot el procés de resoldre els assumptes trivials relacionats amb la mort, la portà a escriure el guió de Tres dies amb la família per al projecte Opera Prima de l’ESCAC. L’escola el va seleccionar perquè Escándalo Films produís la que seria finalment la seva primera pel·lícula comercial. Després d’arrasar en l’edició del 2010 dels premis Gaudí per aquest film, la jove directora es va fer amb el premi Goya a la millor directora novell.

El seu segon llargmetratge Tots volem el millor per a ella va obtenir al 2013 el premi a la millor actriu a la Seminci de Valladolid per Nora Navas.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×