Autor Ciclisme
12 Març 2014 a 15:30

José Fuentes guanya la 15a edició del Camí Moliner de Matadepera

Amb un temps de 3 hores i 2 minuts

Camí Moliner

Camí Moliner // Foto: Sergi Colomer

José Fuentes es va proclamar campió de la 15a edició del Camí Moliner, un recorregut popular en bicicleta de muntanya per diversos paratges de l’entorn del municipi de Matadepera, resseguint el trajecte que feien els carruatges per portar el gra que recollien als camps cap al camí de Castellar per fer la farina. En total, van participar-hi més de 600 persones. Una part de la recaptació va ser destinada a Càritas Matadepera.

José Fuentes va fer un temps de 3 hores i 2 minuts. Segon va ser Marc Serrat, en 3 hores i 4 minuts, i Xavi Palmero va completar el podi, amb un crono de 3 hores i 12 minuts. En categoria femenina, la guanyadora va ser Noèlia Galán, amb un temps de 3 hores i 34 minuts, seguida de Xell Giménez, que va acabar en 4 hores i 34 minuts, i de Yolanda Navarro, que va finalitzar en 4 hores i 50 minuts.

Pel que fa a la volta mitja, Moisès Péres es va endur la victòria amb un temps d’1 hora i 48 segons. Segon va ser Sergio Luque (1 hora i 48 segons) i tercer David Ayala (2 hores i 20 minuts. En el recorregut curt, el podi va estar format per Roc Sala (1 hora i 32 minuts), Edgar Alex Morte (1 hora i 39 minuts) i Jesús Pedro (1 hora i 44 minuts).

Switch to mobile version