Autor El temps
24 juliol 2014 a 10:00

Sol i temperatures força elevades

2 Flares 2 Flares ×

Foto: Georgia Colomer

Dia de sol com els que hem tingut últimament i amb temperatures força elevades. Sol i cel serè durant tot el dia amb temperatures que oscil·laran entre els 30 graus de màxima i els 23 de mínima. En determinats moments de la tarda la sensació tèrmica serà d’un grau superior a la que marquin els termòmetres. Pel que fa a la humitat relativa, estarà entre el 37 i el 71%.

Per als propers dies la tendència canviarà i s’espera més inestabilitat amb cels ennuvolats o amb intervals de nuvolositat i un lleuger descens de les temperatures que s’incrementarà a principis de la setmana vinent.

Switch to mobile version
2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×