Autor Rugby
21 octubre 2014 a 15:30

Ratificada la junta directiva dels Carboners

0 Flares 0 Flares ×

Celso Pérez i el seu equip continuen al capdavant

Carboners Terrassa

Victòria del senior A masculí contra l’Anoia // Foto: CR Carboners

Els socis del CR Carboners van mostrar la seva conformitat i satisfacció amb la tasca del president Celso Pérez (escollit en eleccions l’estiu passat) a l’assamblea celebrada el passat divendres. Així doncs, l’actual junta directiva va ser ratificada per tots ells i hi seran al càrrec, almenys, un any més.

L’assamblea va veure cóm els compromisos electorals del president i la seva junta es complien. Entre d’altres coses van presentar el Codi carboner (un codi intern de bona conducta d’obligat compliment pels jugadors, tècnics, directius i socis) i es va crear un síndic de greuges, que servirà per vetllar i buscar solucions als conflictes que sorgeixin dins del club i que tindrà al front a Facundo Beltramino. També es van parlar dels sponsors de la temporada. La responsable de patrocinis, Anahí Stoll, va mostrar els acords als que s’havia arribat després de més d’un any de feina i que permeten tenir una sostenibilitat econòmica que, sense ells, no seria possible. I finalment es va mostrar l’esbós de la nova equipació, dissenyada per Fran Castillo. El club avança que es presentarà pròximament en roda de premsa i que serà de la marca Macron, molt coneguda al món del rugby i que vesteix a equips tan importants com la sel·lecció escocesa.

Resultats del cap de setmana

En l’àmbit esportiu els tres equips dels Carboners van disputar els respectius partits de lliga amb dues derrotes i una victòria. El resultat positiu va ser el del sénior A, que va apallissar per 81-6 l’Anoia. Les derrotes van ser del senior B (3-65 contra el Manresa B) i del femení (57-3 contra l’RC Sitges). Els propers compromisos enfrontaran al senior A contra el Barcelona Universitari Club (BUC), al senior B contra el Cornellà B i al femení contra el BUC.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×