Autor Rugby
26 Gener 2015 a 13:00

Incontestable victòria dels Carboners contra el Reus

Els egarencs guanyen 50-0 i no donen opcions

Carboners Terrassa

Victòria del senior A masculí contra el Reus // Foto d’arxiu: CR Carboners

RC Carboners 50-0 Reus Deportiu

El primer equip carboner confirma la bona arrencada d’any i ja suma la segona victòria en les dues jornades disputades. En la darrera jornada els d’Ian Hamilton van batre de manera contundent al Reus Deportiu per un ampli 50-0. Tal i com indica el resultat el matx va ser força plàcid i ja al primer temps el va deixar encarrilat amb un 17-0 al descans. Al segon temps els canvis introduïts per l’entrenador van ampliar encara més el marcador fins aconseguir la mitja centena de punts.

Amb aquest resultat els de Hamilton es mantenen tercers a Segona Catalana i es troben a només a un punt del líder, el Sant Cugat. El proper encontre dels egarencs serà contra el filial del Químics de Barcelona al camp de La Teixonera, just al costat de l’hospital de la Vall d’Hebron.

Derrotes del segon equip i del femení

D’altra banda, el filial masculí del Carboners va caure per 32-0 contra el Gòtics de Barcelona al camp de La Foixarda. Tot i que van aguantar molt bé en l’aspecte físic l’equip egarenc va caure amb claredat contra els de la capital ja que al primer temps ja perdien per 25-0. L’equip femení, al seu torn, també va patir una derrota sense paliatius contra el femení dels Gòtics. En aquest cas van caure per 88-0 davant les de la ciutat comtal.

Finalment, l’escola de rugby dels Carboners va participar a la trobada d’escoles del Poblenou al camp de la Mar Bella de Barcelona, on l’equip sub-12 va guanyar per 6-5 al Poblenou. Aquesta és la primera victòria de l’escola de rugby aquesta temporada.

Switch to mobile version