Autor Rugby
24 novembre 2014 a 11:00

CSM Grup Automoció patrocinarà l’equip de rugbi dels Carboners

0 Flares 0 Flares ×

Vol recolzar el projecte esportiu i social del club

csm grup automoció

Els Carboners estrenaran nova equipació // Imatge cedida per Els Carboners

El grup de concessionaris d’automoció CSM Grup ha arribat a un acord amb l’equip de rugbi terrassenc dels Carboners per convertir-se en el seu principal patrocinador, seguint amb la seva línia de donar suport a entitats esportives. El club, que va néixer fa cinc anys, volia donar un salt qualitatiu i per això estava buscant patrocinadors per poder assumir els nous reptes que s’ha marcat, sobretot pel que fa a la formació de nous tècnics. La signatura d’aquest acord i de la resta de patrocinadors ha possibilitat també la renovació de l’equipació que lluiran els Carboners a partir de la setmana vinent, quan es faci la presentació, i que mostrarà el logotip de Mazda al frontal, marca que el grup concessionari vol promocionar en aquest moment.

El nou acord és revisarà anualment i inclou la creació de la figura del “jugador o jugadora mazda”, un premi que s’atorgarà a qui destaqui pel seu bon joc, per l’entrega demostrada al camp, per la perseverança per sortir d’una lesió o per qualsevol altre motiu que es vulgui celebrar o distingir. El premi sortirà d’una elecció de tres jugadors feta per l’entrenador que després hauran de votar tots els jugadors de la plantilla per escollir-ne el guanyador.

CSM Grup Automoció és una empresa terrassenca amb una xarxa de concessionaris distribuïda pel Vallés i el Maresme que actualment té presència a Terrassa, Granollers i Mataró on comercialitza les marques Mazda, Toyota i Hyundai.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×