Autor Handbol
22 abril 2015 a 12:30

Victòria de l’Handbol Terrassa contra el Club Esportiu Molins de Rei

0 Flares 0 Flares ×

La clau va ser la defensa

Futbol sala // Foto: Sergi Colomer

Horaris de futbol sala del cap de setmana // Foto: Sergi Colomer

El diumenge passat, l’Handbol Terrassa a Primera Catalana va rebre al Club Esportiu Molins de Rei en un partit que es va jugar a la pista Municipal de Sant Llorenç.

Després de les bones sensacions de les darreres jornades, els egarencs van sortir a la pista amb moltes ganes de seguir demostrant que estan en un bon moment. D’aquesta manera, els locals van agafar avantatge en el marcador i no el van deixar en tot el partit. Un èxit basat en la forta defensa que planteja en els darrers partits l’Handbol Terrassa.

Els de Molins de Rei van intentar remuntar en tot moment, però se’ls feia difícil marcar. Tot i això, la diferència a la primera part era de tan sols tres gols, 15 a 12.

A la represa, els de Xavi Font van seguir amb la mateixa tònica, junts actius, intensos amb la defensa, i calmats en atac. D’aquesta manera, al minut 18 de la segona part, els locals guanyaven per 9 gols.

En aquest moment el partit va començar a trontollar degut a exclusions varies per part de tots dos equips, i els visitants ho van aprofitar per aconseguir més facilitats per marcar, acabant amb un parcial de 0 a 4.

No obstant això, el temps mort demanat per l’entrenador local va fer tornar a la normalitat el partit, que en cap moment va fer perillar la victòria dels jugadors egarencs, que es van acabar enduent el partit amb un 32-25.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×