Autor Rugby
26 novembre 2014 a 13:30

Els Carboners de Terrassa celebren una Diada de rugby aquest diumenge

0 Flares 0 Flares ×

El club convida totes les entitats a participar-hi

Carboners Terrassa

El femení dels Carboners de Terrassa disputant un partit // FOTO: Guifré Salat

El proper diumenge, 30 de novembre, els Carboners de Terrassa celebraran, des de les 9h i fins les 15h, la diada de rugby del club a Can Jofresa, en un dia en què coincidiran tots els equips del club: els sèniors masculins A i B, el sènior femení i l’escola de rugby.

La Diada començarà a les 9.15h del matí amb un partit d’exhibició dels membres de l’escola de rugby, conformada per més de 40 nens i nenes entre 5 i 14 anys, i tot seguit el Sènior femení disputarà un partit davant el Sant Cugat, un derbi molt disputat en què les carboneres esperen aconseguir la primera victòria de la temporada.

A les 11.30h, el primer equip s’enfrontarà al Sitges B, un partit a cara o creu en què tots dos equips es juguen una plaça per l’ascens. Finalment, a les 13h, el sènior B jugarà davant el Garrotxa, un partit molt dur contra un dels millors equips de la categoria.

En acabar, entre tots els jugadors, aficionats i públic assistent es compartirà un tercer temps.

Els Carboners de Terrassa conviden les entitats esportives i culturals de la ciutat perquè comparteixin amb ells l’ambient, l’esperit i els valors que envolten aquest esport, que a més d’esport, és una manera de viure i entendre l’activitat física i la competició com una oportunitat de fer amics, així com una festa. És per això que des del club de rugby es convida a les entitats que portin els seus elements distintius: indumentària, imatgeria popular, música que els acompanya… per tal de donar un color i un so especial a la graderia.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×