Autor Societat
10 desembre 2014 a 08:45

Restablert el servei de Renfe entre Terrassa i Manresa

0 Flares 0 Flares ×

Es manté interromput entre La Garriga i Vic amb servei alternatiu per carretera

tren sèrie 120 de Renfe

Tren RENFE // Renfe.com

A partir de les 08.00h s’ha restablert la circulació en tren de Renfe Rodalies entre Terrassa i Manresa, i per tant es podran tornar a recuperar els horaris i freqüències habituals de la línia R4.

La R3 però, continua interrompuda la circulació entre Vic i La Garriga. Per tal de facilitar la mobilitat en aquest punt, Renfe disposa de 20 autocars perquè els viatgers puguin seguir el trajecte per carretera, a més de personal d’informació i atenció al client.

El tren descarrilat entre Figaró i La Garriga ja ha estat encarrilat i apartat a Les Franqueses. Ara el restabliment només està pendent de la reparació de l’estructura danyada. Per procedir a les tasques d’encarrilament, Renfe ha enviat a la localització un equip d’Integria format per 10 persones, equipament específic per aquestes situacions, un camió bivial, encarriladores i gats hidràulics.

Renfe informa ininterrompudament a través de megafonia de trens i estacions, personal d’informació i atenció al client, transmet, els comptes de Twitter @rodalies i @renfe, així com el telèfon 900 41 00 41 i els web rodaliesdecatalunya.cat i renfe.com.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×