Autor Atletisme
12 gener 2015 a 14:00

Tot a punt per la Mitja Marató de Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

Serà el proper dia 18 de gener

cartell de la mitja marató de Terrassa

cartell de la mitja marató de Terrassa // Imatge del web mitjaterrassa.org

Terrassa es prepara per la 16a Mitja Marató de Terrassa, que va ser presentada el passat divendres en un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Jordi Ballart, i el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzadora de l’esdeveniment, David Otero. Moltes persones vinculades a l’organització de la prova atlètica van assitir a l’acte que es va celebrar a l’Auditori del BBVA, on es van presentar els detalls de la cursa; a més del tinent d’alcalde de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, Manuel Pérez, i el regidor d’EsportsAlfredo Vega.

La cursa d’enguany tindrà lloc el proper dia 18 de gener.

La mitja marató de Terrassa és la cursa per excel·lència i emblema de l’Associació Esportiva Mitja Marató, i enguany arriba a la seva 16a edició. El recorregut de la cursa, i una de les característiques que li dóna valor, és que és 100% urbà, i transcorre al llarg dels seus 21,097km per diversos carrers de la ciutat. L’exigència de la prova, atesa la situació orogràfica de la ciutat de Terrassa, el doten d’un atractiu especial per als aficionats al món de l’atletisme. El circuit de la mitja marató s’ha anat suavitzant al llarg de les diverses edicions, evitant la pujada des de l’inici de l’Avinguda del Vallès, que es va fer en les primeres 5 edicions, i intentant que la cursa arribi al major nombre de barris de la ciutat.

La primera edició es va celebrar l’any 2000, al mes d’abril. L’any següent, també a l’abril, la Mitja Marató de Terrassa va ser Campionat de Catalunya Absolut de Mitja Marató, i a partir de la tercera, es comença a fixar la data, dins del calendari de curses de fons de Catalunya, al mes de gener.

En aquest enllaç hi ha tota la informació referent a les inscripcions, que també es poden realitzar gratuïtament amb compres superiors als 100€ a Benito Sports.

A la web de la Mitja Marató hi trobareu tota la informació corresponent al circuit i diversos serveis que s’oferiran.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×