Autor Atletisme
19 Gener 2015 a 14:30

Abderrahim El Jaafari i Janeth Becerra, guanyadors de la Mitja Marató de Terrassa

Rubén Castro i Judit Rovira s’adjudiquen la Santi Centelles

[wzslider info=”true”]

Ahir es va disputar a Terrassa la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles, en les seves 16a i 10a edició respectivament, organitzades per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. El tret de sortida de la cursa el va donar l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, acompanyat del regidor d’Esports, Alfredo Vega, i posteriorment l’alcalde va ser l’encarregat de lliurar els premis als primers classificats.

Abans de donar inici a la cursa, els Trabucaires de Terrassa, amb Amadeu Aguado a les seves files, feien sonar els seus trabucs; i també els Castellers de Terrassa van contribuir-hi alçant dos pilars de 4 a banda i banda de l’avinguda Vint-i-dos de juliol, a més de realitzar, en acabar la prova, un 4 de 6 amb l’agulla i dos pilars de 4 més.

Pel què fa a la Mitja Marató, els vencedors van ser Abderrahim El Jaafari, del Club Lleida, amb un temps de 01h 03’56”, seguit de Carles Castillejo, de l’equip ADIDAS (1h04’05”) i de Nacho Caceres Llorca, de Carnicas Serrano, amb un temps de 1h08’13”. En categoria femenina, la primera classificada va ser Janeth Becerra, de l’equip Stop.cat, que va aturar el cronòmetre en 1h20’03”; la segona va ser Inna Lebedieva, amb un temps de 1h24’09”, mentre que el bronze va anar a parar a Anna Rovira Garrido, del TEAM CALELLA TRIATHLON, marcant un temps d’1h24’44”.

Pel què fa a la Cursa Santi Centelles, amb un recorregut de 5km, la victòria en categoria masculina, molt ajustada, va ser Rubén Castro, amb un temps de 14’53”; mentre que el segon classificat va ser Javier Ojeda, amb 14’55”. El tercer lloc va ser per a l’alteta de la Unió Atlètica Terrassa Enric Vila, que va aturar el crono als 15’13”. En l’apartat femení, la vencedora va ser Judit Rovira, de l’AE Blancafort, amb un temps de 18’32”; la plata va ser per a l’atleta del CN Terrassa Sandra Martínez Martínez, que va marcar un temps de 19’02”, i finalment, la tercera classificada va ser Beatriu Bosch Monge, també del CN Terrassa (20’14”).

En les proves hi van participar unes 3.500 persones, un número de participació similar al de l’any passat.

Podeu consultar la classificació completa de la Mitja Marató de Terrassa en aquest enllaç, i la de la Cursa Santi Centelles en aquest.

Switch to mobile version