Autor Hockey patins
7 Març 2015 a 12:30

Cruel eliminació de l’Sferic de la Copa de la Reina

Les egarenques cauen per un gol a falta de dos minuts per acabar el matx

Gijón-Sferic

Un Sferic lluitador va patir una derrota molt cruel // Foto: Luis Miguel Velasco-FEP

                    

GIJÓN HC 1-0 SFERIC TERRASSA

Gijón: Klein; Sara González, Cadrecha, Daribó, Díez –cinc inicial- Elena González (ps), Giménez, Calleja i Alonso

Sferic: De la Peña; Donoso, Romaguera, Figueroa, Fontdeglòria –cinc inicial- Céspedes (ps), Flix, Ferrer i Paredes.

Gols:  1-0: Sara González (38’)

Àrbitres: Lapedriza i De la Hera.

En el partit menys vistós de la tarda l’Sferic Terrassa va tastar el sabor de l’amargor. Debut a la Copa de la Reina amb una derrota de les que costarà oblidar, doncs van caure contra el Gijón amb un gol als darrers minuts de partit. Les egarenques van gaudir de diverses opcions contra una de les millors plantilles de l’OK Lliga femenina, però li va mancar encert de cara a porteria i abandonen la competició a les primeres de canvi.

La igualtat va ser el detonant de la primera part. El Gijón va sortir amb la idea de fer valer el factor cap de sèrie i va tenir més possessió de pilota, però l’Sferic, que no tenia cap pressió, va ser ambiciós i va voler mirar cara a cara a les asturianes. Ocasions clares per tots dos equips. A les porteries, Elena González i Noelia De la Peña van tenir molta feina i van ser molt responsables del 0-0 amb el que es va arribar al descans. El ritme no era massa alt, però la sensació de que podia passar qualsevol cosa era total i tot estava molt obert de cara als segons 20 minuts.

Cop de sort pel Gijón

Poc va variar el partit al segon temps. El guió, el mateix, un Gijón que volia dominar i un Sferic que intentava coses. Les egarenques, però, es van estirar una miqueta més i van augmentar el ritme respecte la primera part Amb tot, les porteres continuaven tancant les porteries amb pany i forrellat amb les seves aturades. Es feia impossible marcar un gol que desiquilibrés l’encontre i li donés una mica de vida.

Finalment, a falta de dos minuts la sort va somriure a les asturianes. Sara González va anotar el gol decisiu i l’Sferic es va quedar sense marge de reacció. Amb tot, van estar a punt d’igualar sobre la botzina, però el xut a boca de canó de Donoso va trobar-se amb la miraculosa intervenció de González. Amarg debut de l’Sferic Terrassa a la Copa de la Reina, que s’acomiada d’una manera molt i molt cruel. Ara, les noies de Jordi Calafell tenen l’obligació de refer-se d’aquesta derrota i centrar-se en la lliga.

Switch to mobile version