Autor Hockey patins
6 març 2015 a 11:00

L’Sferic femení debutarà a la Copa de la Reina

0 Flares 0 Flares ×

Primer cop que el club de Ca n’Aurell disputarà la competició del KO en la seva història

Sènior femení de l’Sferic Terrassa // Imatge del facebook de l’Sferic Hoquei patins

Avui és un dia històric per la secció d’hoquei patins de l’Sferic Terrassa. 65 anys després de la seva fundació el senior femení d’aquesta disciplina jugarà el seu primer partit de la història d’una Copa de la Reina. Tota una fita pel club egarenc, doncs ja als anys 50 va ser un dels impulsors de l’hoquei patins a tot l’Estat en ser un dels primers equips en néixer.

La història es començarà a escriure a partir de les 19 h al pavelló municipal d’esports de Lloret de Mar (La Selva). Serà el moment en que les egarenques s’enfrontaran al Gijón HC, un dels cap de sèrie de la competició. L’entrenador vallesà, Jordi Calafell, assegura que el grup va amb “molta il·lusió” i “moltes ganes de competir i fer un bon paper”. En aquest sentit, el tècnic té clar què espera de les seves jugadores: “Competir és l’objectiu, però també hem de tenir ambició i hem de sortir a guanyar al Gijón”, ha dit.

El rival, tot un òs

Calafell no ha dubtat en assenyalar al rival de quarts de final, com un equip fort: “Quatre jugadores del cinc inicial són internacionals en sel·leccions de primer nivell, no dic més”. Amb tot, veu possible passar a semifinals: “Ens feia més por que ens caigués el Manlleu o el Voltregà, que són favorits a guanyar. Al Gijón el vam vèncer el primer partit de lliga i crec que tindrem les nostres opcions”.

L’Sferic afrontarà la seva primera participació en una Copa de la Reina sense pressió, però amb ganes de fer-ho bé. Per Jordi Calafell seria un èxit “arribar a semifinals”. Amb tot, és conscient de que aquesta Copa no serà com la masculina: “En l’OK Lliga femenina hi ha més diferències. Crec que el títol estarà entre Manlleu, Voltregà i Palau, que és un equip que m’agrada”, ha explicat.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×