Autor Atletisme
9 març 2015 a 14:00

El Jàbac empata davant del Nàstic, que va marcar al minut 93

0 Flares 0 Flares ×

De nou, els egarencs van disposar de moltes ocasions

Imatge d'arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

Imatge d’arxiu: UFB Jabac i Terrassa (J2) // Imatge del twitter @PedroLuisMG1

El Jàbac va aconseguir dissabte un empat davant del Nàstic de Tarragona, després d’un partit molt tàctic, i jugat amb gran intensitat per part d’ambdós equips.

La Unió Jàbac i Terrassa es va avançar en el marcador, al minut 11, situant-se a partir d’aleshores al camp per dificultar el joc d’atac del conjunt tarragoní, i sense renunciar en cap moment a l’atac; de fet, va disposar de diverses ocasions molt clares per fer créixer l’avantatge.

Però en el temps de descompte, en el minut 93, el Nàstic va aconseguir el gol de l’empat, després d’una pèrdua de pilota al centre del camp, i després d’un contratac ràpid que va agafar descol·locada, per única vegada en tot el partit, a la defensa del Jàbac.

En la darrera jugada del partit, els egarencs podien haver marcat, amb un tir creuat dins de l’àrea de Juanan, però el porter del Nàstic va aturar-la in extremis, sobre la línia de gol, en la que fou la seva millor intervenció del partit.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×