Autor Hockey herba
23 març 2015 a 17:30

L’Atlètic Terrassa masculí es despenja del liderat

2 Flares 2 Flares ×

Cau contra el Polo en la reedició de la final de Copa

ATHC masculí

Foto: Jaime Blanco

DIVISIÓ D’HONOR A MASCULINA

RC Polo 1-0 Atlètic Terrassa

Club Egara 3-0 SPV Complutense

Club de Campo 2-0 CD Terrassa

L’Atlètic Terrassa masculí ha perdut gairebé totes les opcions de quedar líder. Els nois de Roger Pallarols van caure al camp del Polo per 1-0 i la distància de tres punts s’amplia ara a cinc a falta de quatre jornades per acabar la temporada regular. Un solitari gol de Borja Llorens en una jugada de penal córner va decidir un partit molt igualat i en el qual els grocs van ser superiors als barcelonins en moltes fases. Era el primer cop que es veien les cares després de la final de Copa del Rei i aquest cop el líder de la Divisió d’Honor A es va venjar de la derrota patida a Can Salas fa una setmana.

D’altra banda, el Club Egara de Patricio Keenan assegura virtualment la quarta plaça en golejar l’SPV Complutense al Bonaire (3-0). Encara la podria perdre ja que la diferència amb el Junior, cinquè classificat, és de cinc punts, però la dinàmica de la lliga no fa pensar en que els ratllats acabin cedint davant els de Sant Cugat.

Finalment, el CD Terrassa va caure al Madrid contra el Club de Campo i es complica una mica més la permanència. Els de Les Pedritxes es troben a tres punts de la salvació, però encara no han guanyat cap partit i queden només quatre jornades per acabar la lliga regular.

DIVISIÓ D’HONOR FEMENINA

Real Sociedad 1-1 Club Egara

Atlètic Terrassa 2-3 RC Polo

Cop dur el que van rebre les noies d’Oriol Fèlix a casa contra el Polo. Les grogues van caure per 2-3 en un matx que van merèixer més que mai guanyar i que va tenir en un mal arbitratge un dels causants de la derrota. L’encontre contra les barcelonines va estar ple d’alternatives pels dos equips i un polèmic gol en pròpia porta que els àrbitres no van anul·lar va condicionar el resultat final. Amb aquesta derrota l’Atlètic torna a caure als llocs de descens quan queden quatre jornades pel final de la lliga regular.

Al seu torn, l’Egara femení suma un punt més per consolidar-se en la zona mitjana de la classificació. Les noies d’Adrian Lock van empatar a Donosti contra la Real Sociedad en un duel que va reeditar la semifinal de la Copa de la Reina disputada fa una setmana.

Switch to mobile version
2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×