Autor Hockey herba
20 Abril 2015 a 17:00

L’Atlètic Terrassa femení perd la categoria

La derrota contra el Tenis les condemna al descens

Atlètic femení descens

Dessolació en les noies de l’Atlètic Terrassa al final del partit contra el Tenis // Foto: Jordi Pi-ATHC

DIVISIÓ D’HONOR A MASCULINA

CD Terrassa 0-2 Club Egara

Atlètic Terrassa 2-1 SPV Complutense

La principal noticia de la penúltima jornada en la DHA és el descens confirmat del CD Terrassa. La falta de gol dels homes de Kike Suárez va condemnar-los en el derbi a Les Pedritxes contra l’Egara, que no s’hi jugava res. Tot i arribar al descans amb empat a zero i alguna opció d’endur-se el matx. Però els gols d’Edu Arbós i Pepe Romeu van ser una llosa molt gran pels vermells i no van poder reaccionar. Finalment, derrota que els envia a la DHB de nou.

Per la seva banda, l’Atlètic Terrassa va sumar una nova victòria i es manté quart a la classificació. Podria escalar alguna posició si guanyés en la darrera jornada al camp de l’Atlético San Sebastián i punxéssin Egara o Club de Campo. Precisament, aquests dos equips s’enfrontaran aquesta setmana entre sí.

DIVISIÓ D’HONOR FEMENINA

RS Tenis 2-1 Atlètic Terrassa

Club Egara 2-1 Taburiente

I finalment el destí va ser cruel amb les noies d’Oriol Fèlix. Després de tant remar l’Atlètic Terrassa femení va morir a la riba del riu i l’any vinent jugaran a la Primera Divisió femenina. Tenien un partit clau contra el rival directe en la lluita per baixar, el Tenis, i el van perdre. Tot i avançar-se al marcador amb un gol de Maria Grau l’equip càntabre es va refer i va remuntar el partit. Dolorosa forma d’acabar una temporada que podia ser històrica.

Switch to mobile version