Autor Hockey herba
20 Abril 2015 a 17:00

L’Atlètic Terrassa femení perd la categoria

La derrota contra el Tenis les condemna al descens

Dessolació en les noies de l’Atlètic Terrassa al final del partit contra el Tenis // Foto: Jordi Pi-ATHC

DIVISIÓ D’HONOR A MASCULINA

CD Terrassa 0-2 Club Egara

Atlètic Terrassa 2-1 SPV Complutense

La principal noticia de la penúltima jornada en la DHA és el descens confirmat del CD Terrassa. La falta de gol dels homes de Kike Suárez va condemnar-los en el derbi a Les Pedritxes contra l’Egara, que no s’hi jugava res. Tot i arribar al descans amb empat a zero i alguna opció d’endur-se el matx. Però els gols d’Edu Arbós i Pepe Romeu van ser una llosa molt gran pels vermells i no van poder reaccionar. Finalment, derrota que els envia a la DHB de nou.

Per la seva banda, l’Atlètic Terrassa va sumar una nova victòria i es manté quart a la classificació. Podria escalar alguna posició si guanyés en la darrera jornada al camp de l’Atlético San Sebastián i punxéssin Egara o Club de Campo. Precisament, aquests dos equips s’enfrontaran aquesta setmana entre sí.

DIVISIÓ D’HONOR FEMENINA

RS Tenis 2-1 Atlètic Terrassa

Club Egara 2-1 Taburiente

I finalment el destí va ser cruel amb les noies d’Oriol Fèlix. Després de tant remar l’Atlètic Terrassa femení va morir a la riba del riu i l’any vinent jugaran a la Primera Divisió femenina. Tenien un partit clau contra el rival directe en la lluita per baixar, el Tenis, i el van perdre. Tot i avançar-se al marcador amb un gol de Maria Grau l’equip càntabre es va refer i va remuntar el partit. Dolorosa forma d’acabar una temporada que podia ser històrica.

Switch to mobile version