Autor Hockey herba
15 març 2015 a 09:30

L’Atlètic Terrassa tornarà a lluitar per la Copa del Rei

2 Flares 2 Flares ×

Superen a les semifinals a l’SPV Complutense

ATHC Copa

L’Atlètic Terrassa competirà pel títol per tercer any seguit // Foto d’arxiu: Jaime Blanco

ATLÈTIC TERRASSA 3-1 SPV COMPLUTENSE 

La Copa del Rei segueix el guió esperat i avui tornarà a viure la mateixa final de les últimes tres temporades. De nou un Atlètic Terrassa-Polo per decidir el campió del torneig del KO, però aquest cop els egarencs juguen amb l’avantatge de fer-ho a Can Salas, a casa seva. El factor camp ha servit als de Roger Pallarols per avançar rondes i superar ahir al SPV Complutense per 3-1 a semifinals.

L’Atlètic tenia al davant un rival dels que compliquen sempre la vida i que compta amb el porter internacional per Espanya, Mario Fernández. Amb tot, no va ser obstacle en el camí cap a la final ja que l’equip groc va dominar i dur el pes de l’encontre. Es van avançar de penal córner, però abans de la mitja part els madrilenys van empatar, cosa que deixava una porta mig oberta a la sorpresa. Però l’Atlètic no volia fallar a la seva gent i a poc d’acabar el tercer temps va encarrilar el partit amb el 2-1 per sentenciar-lo als darrers 15 minuts.

Tercer intent

L’últim obstacle cap al títol es diu RC Polo de Barcelona. És el vigent campió i el gran domindor del hockey herba espanyol en els darrers anys. S’espera que sigui una final molt disputada i igualada i s’espera també que els barcelonins guanyin, però si l’Atlètic mostra el nivell que ha mostrat a la lliga tindrà moltes possibilitats. De fet, és l’únic equip que ha pogut esgarrapar algun punt a l’actual líder de la Divisió d’Honor. El desenllaç del torneig serà a les 14 h.

Switch to mobile version
2 Flares Twitter 0 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×