Autor Hockey herba
14 març 2015 a 09:30

L’Egara masculí sucumbeix contra el vigent campió

0 Flares 0 Flares ×

La qualitat individual del Polo fa fora als de Keenan de la Copa del Rei

Club Egara masculí Copa

Mala sort per l’Egara davant el vigent campió // Foto: Jaime Blanco

RC POLO 2-0 CLUB EGARA

Mentre el matx va estar empatat van haver-hi possibilitats per l’Egara, però un Polo que defensa títol i que aspira a revalidar-lo per tercer any consecutiu va ser més resolutiu de cara a porteria i va endur-se el gat a l’aigua. Els nois de Patricio Keenan van patir una dura eliminació en perdre 2-0 contra els barcelonins. Els petits detalls van marcar la diferència d’un encontre força equilibrat entre dos històrics del hockey herba espanyol.

La primera meitat va ser molt trabada i amb prou feines va tenir encant. Al Polo se li notava la pressió i li va costar entrar en el partit. L’Egara al seu torn, tenia al rival força controlat, però no aconseguia fer-li sang. És per això que a la primera part, tot i comptabilitzar ocasions de gol pels dos costats, es va arribar amb l’empat a zero inicial. El resultat deixava el partit força obert de cara als següents 30 minuts tot i tenir poc ritme.

Més punteria i més ofici

Va servir la represa per esperonar al Polo ja que van sortir dels vestidors com motos i fent-se amb el control del partit. Als dos minuts van poder avançar-se per mitjà d’un llançament d’stroke, però no va entrar a la porteria de Quico Cortés. Dos minuts després va ser un egarenc, Xavi Lleonart (ex jugador del CD Terrassa), qui va obrir la llauna i abans d’acabar el tercer quart Borja Llorens va eixamplar diferències. Suficient per un Polo acostumat a patir ja que en el darrer periode es va trobar molt còmode defensant un Egara molt precipitat en atac. Finalment, derrota dels ratllats per 2-o que els fa acomiadar-se del somni.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×