Autor Hockey herba
14 Març 2015 a 09:30

L’Egara masculí sucumbeix contra el vigent campió

La qualitat individual del Polo fa fora als de Keenan de la Copa del Rei

Club Egara masculí Copa

Mala sort per l’Egara davant el vigent campió // Foto: Jaime Blanco

RC POLO 2-0 CLUB EGARA

Mentre el matx va estar empatat van haver-hi possibilitats per l’Egara, però un Polo que defensa títol i que aspira a revalidar-lo per tercer any consecutiu va ser més resolutiu de cara a porteria i va endur-se el gat a l’aigua. Els nois de Patricio Keenan van patir una dura eliminació en perdre 2-0 contra els barcelonins. Els petits detalls van marcar la diferència d’un encontre força equilibrat entre dos històrics del hockey herba espanyol.

La primera meitat va ser molt trabada i amb prou feines va tenir encant. Al Polo se li notava la pressió i li va costar entrar en el partit. L’Egara al seu torn, tenia al rival força controlat, però no aconseguia fer-li sang. És per això que a la primera part, tot i comptabilitzar ocasions de gol pels dos costats, es va arribar amb l’empat a zero inicial. El resultat deixava el partit força obert de cara als següents 30 minuts tot i tenir poc ritme.

Més punteria i més ofici

Va servir la represa per esperonar al Polo ja que van sortir dels vestidors com motos i fent-se amb el control del partit. Als dos minuts van poder avançar-se per mitjà d’un llançament d’stroke, però no va entrar a la porteria de Quico Cortés. Dos minuts després va ser un egarenc, Xavi Lleonart (ex jugador del CD Terrassa), qui va obrir la llauna i abans d’acabar el tercer quart Borja Llorens va eixamplar diferències. Suficient per un Polo acostumat a patir ja que en el darrer periode es va trobar molt còmode defensant un Egara molt precipitat en atac. Finalment, derrota dels ratllats per 2-o que els fa acomiadar-se del somni.

Switch to mobile version