Autor Hockey patins
3 març 2015 a 10:00

Una mala primera meitat condemna l’Sferic davant el CP Bell–Lloc (1-5)

0 Flares 0 Flares ×

El porter i els pals van acabar amb les aspiracions dels de Terrassa

L’Sferic Terrassa va perdre a casa després d’una mala primera meitat // Foto: Jordi Saragossa

Sferic Terrassa 1 – CP Bell-Lloc 5

Sferic Terrassa : Hector Giraldez , Joan Morral, Eduard Villalba,  Francesc Cortès,  Henrique Rodriguez (cinc inicial), Miquel Morral, Albert Bellavista, Nacho Monton, Albert Codesal, Cristian Gonzalez.

CP Bell-Lloc: Gerard Folgueres, Enric Arnau, Pere Montaña, Pau Arnau, Pol Franci (cinc inicial), David Arenas, Marc Banera, Oriol Monts, Iker Bosch, Marc Ibañez.

Marcador:  0-1 min 3  Enric Arnau, 0-2 min 13  Pau Arnau, 0-3 min 17 Enric Arnau. // 1-3 min 3 Joan Morral, 1-4 min 10 Marc Banera, 1-5 min 18  Pau Arnau.

Aquest dissabte, l’equip sènior d’hoquei patins de l’Sferic Terrassa va encaixar una clara derrota a casa davant del Club Patí Bell – Lloc per un gol a cinc. Els de Terrassa van anar per darrere en el marcador des del minut 3 i, tot i millorar en la segona meitat, no van saber frenar el bon joc del rival.

El porter del Bell – Lloc va tenir un paper protagonista al llarg de tot el partit. En el decurs del primer temps, ajudat pels pals de la porteria en certes ocasions, va oferir molta resistència a les ofensives dels egarencs amb un ampli reguitzell d’aturades. 10 minuts després del primer gol, el conjunt visitant va ampliar la diferència gràcies a un llançament de penal.

A pocs minuts pel descans, un desentès en la defensa de l’Sferic va propiciar el tercer gol del CP Bell – Lloc, que obria una escletxa definitiva en el marcador. Els de Terrassa van tenir l’opció de retallar distàncies des del punt de penal, però el porter ho va evitar amb una nova mà providencial.

A la represa, els jugadors de l’Sferic van sortir amb més ganes i velocitat a la pista. Pocs minuts després de l’inici del segon període, Joan Morral va enganxar una magnífica mitja volta que va sorprendre totalment el porter rival. No obstant això, la resposta visitant va ser ràpida i set minuts més tard van anotar el quart.

Amb l’1-4 en el marcador la intensitat del partit va augmentar i les faltes van esdevenir una constant. Els terrassencs es van abocar a l’atac i la falta d’efectius en defensa es va traduir en un cinquè i definitiu gol per part del CP Bell – Lloc.

L’Sferic va tenir temps de fer la diana de l’honor, però l’àrbitre va anul·lar la jugada per peus de Morral. Així doncs, derrota dura pels terrassencs, que van competir en tot moment i es van veure condemnats per la manca de sort i encert en les accions ofensives.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×