Autor Hockey patins
10 Març 2015 a 10:00

L’Sferic Terrassa perd a Cornellà i s’enfonsa a la classificació

0 Flares 0 Flares ×

Francesc Cortés va ser traslladat a l’hospital per un cop de bola a la cara

Hoquei Patins

L’Sferic Terrassa s’allunya de l’objectiu de la permanència // Foto: Jordi Saragossa

CE Cornellà 5 – Sferic Terrassa 1

CE Cornellà: Carlos Alejandro, Xavier Castellvi, Eduardo De la Fuente, Xavier Serrano, Victor Roig (cinc inicial), Lluis Penón, Adrià Capdevila, Carlos Llurra, Oriol Ferron.

Sferic Terrassa: Albert Bellavista, Joan Morral, Eduard Villalba,  Francesc Cortès,  Henrique Rodrigues  (cinc inicial), Albert Codesal, Ingnacio Montón, Alejandro Montón, Héctor.

Marcador: 0-1   min 5,   Joan Morral;   1-1 min 23,  Victor Roig // 2-1   min 29,   Eduardo De la Fuente;  3-1   min 38,  Victor Roig;   4-1   min 44,   Victor Roig;   5-1   min 46,   Xavier Serrano.

 L’Sferic Terrassa va tornar a caure, aquesta vegada al camp del CE Cornellà per 5 gols a 1, i s’enfonsa a la part baixa de la classificació. La mala dinàmica que està mostrant l’equip recentment els allunya cada vegada més de l’objectiu de la salvació.

El conjunt terrassenc va sortir a la pista del pavelló municipal de Cornellà de Llobregat amb molta empenta, desplegant un bon joc i avançant-se ràpidament en el marcador amb una diana de Joan Morral al minut cinc. El partit pintava bé pels interessos dels egarencs, que van tenir una bona oportunitat per ampliar la diferència. El pal va evitar que el 0-2 pugés al marcador després d’un bon llançament de falta directa.

A 5 minuts pel descans, Francesc Cortés va rebre un fort cop de bola a la cara i va haver de ser traslladat a l’hospital amb una contundent hemorràgia al llavi. El jugador de l’Sferic Terrassa va ser atès amb normalitat i va rebre l’alta. Aquesta acció, però, va significar un punt d’inflexió en el joc dels terrassencs, que van baixar molt el seu nivell.

El CE Cornellà va aprofitar aquesta davallada per empatar poc abans de la mitja part i va sentenciar el matx a la segona meitat amb quatre dianes més.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×