Autor Hockey herba
1 Abril 2015 a 17:30

L’Egara passa de ronda de l’EHL als shoot-out

Els ratllats superen al Saint Germain francès i accedeixen al KO 8

Egara EHL

L’aturada de Quico Cortés als shoot-out ha donat accés a l’Egara al KO 8 // Foto: Euro Hockey League/Frank Uijlenbroek

SAINT GERMAIN HC 1-1 CLUB EGARA (SHOOT-OUT: 5-4)

Ha valgut l’espera del Club Egara. En el seu retorn a l‘EHL els homes de Patricio Keenan han passat de ronda i dissabte jugaran el KO 8 després d’eliminar als shoot-out al Saint Germain francès. L’empat a un gol al final dels 56 minuts reglamentaris ha deixat el veredicte en mans de la imaginació i l’habilitat i en aquest terreny els egarencs han resultat guanyadors gràcies, en part, a l’aturada decisiva del seu porter, Quico Cortés.

L’Egara i el Saint Germain tenien la pressió d’obrir el KO 16 que s’està disputant a Bloemendaal (Països Baixos), però lluny de suposar un contratemps els dos conjunts han ofert un autèntic partidàs, ple d’alternatives i emocionant fins el final. Els nois de Keenan colpejaven primer per mitjà de Vicenç Ruiz i a sis minuts del final els francesos empataven gràcies a un gol de Jean-Baptiste Pauchet. Als shoot-out tant francesos com catalans van executar veritables obres d’art i fins que al penal decisiu pel Saint Germain, amb tota la pressió, Cortés l’aturava i desfermava l’euforia ratllada.

Dissabte, el KO 8

Després d’aquesta victòria l’Egara tornarà a jugar el proper dissabte. Els de Terrassa afrontaranel KO 8 (els quarts de final) contra l’Oranje Zwart holandès o el SV Arminen austríac. Parteixen com a favorits els holandesos.

Switch to mobile version