Autor Futbol
4 maig 2015 a 11:00

El Terrassa fa una passa enrera cap al playoff

0 Flares 0 Flares ×

Perd al Sagnier contra el Prat i les opcions es redueixen

Prat-Terrassa

El playoff pel Terrassa es posa molt complicat // Foto: Juanma Medina-TFC

AE PRAT 1-0 TERRASSA FC

Prat: Texeira; Albarrán, Murillo, Xavi Muñoz, Ricarte; Roger, Molins; Del Moral, Charly Ruiz (Vega, 82’), Bilbao (Éric Ruiz, 92’); Sascha (Bueno, 66’). 
  
TerrassaOrtega; Serrano, Segarra, Sergi Pérez (Montoro, 58’), Javi González; Fuentes, Vilajosana, Batanero; Maldonado, Diego (De la Torre, 58’) i Matamala (Gallego, 69’). 

Gol: 1-0, Albarrán (11’). 

Àrbitre: David García Rosel (delegació de Girona). Grogues per Bilbao (Prat) i per Sergi Pérez i Segarra (Terrassa). Expulsat el local Ricarte per doble targeta groga (91’).

La quarta plaça de la Tercera Divisió està pràcticament decidida i amb tota seguretat no serà pel Terrassa. La derrota del conjunt egarenc per la mínima al camp del Prat els deixa a un miracle de classificar-se pel playoff. Els de David Pirri haurien de guanyar els dos partits que queden i esperar que el conjunt potablava no ho faci ja que els afavoreix el goalaverage. Això, però, sembla molt poc probable que passi.

El Terrassa va merèixer més en la seva visita al Sagnier. És cert que van començar malament ja que la primera que van tenir els locals la van enviar al fons de la porteria d’Ortega, però es van refer al revés. Al minut 11 Albarrán va batre amb un xut creuat al porter egarenc i va haver de remar a contracorrent durant tot el que restava de partit. Deu minuts més tard Fuentes va estar a punt d’empatar de falta, però el seu llançament va picar al travesser. Matamala, Maldonado i Diego van tenir més ocasions per empatar fins el descans, cosa que no van aconseguir.

Segona part trencada

Amb el calor i el públic molt a sobre dels jugadors la segona part va trencar-se i va poder passar de tot. Els nois de David Pirri dominaven la possessió, però els de Manolo Márquez es mostraven letals al contracop. Batanero la va tenir en un xut llunyà al minut 59 que va marxar fora per poc. No obstant, les més clares van ser pel Prat al contracop, cosa que va obligar Ortega a fer un recital d’aturades. Fins al final el marcador no es va moure i el Terrassa va consumar la derrota al Sagnier. Una derrota que deixa als egarencs amb molt poques opcions de jugar la promoció d’ascens perquè han de guanyar i esperar que els potablava no guanyin cap dels dos partits.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×