Autor Futbol
11 Maig 2015 a 12:00

El Terrassa arriba al final amb opcions

Haurà d’esperar, això sí, una gran carambola per ser quart classificat

Terrassa-Pobla Montoro

Carles Montoro va marcar el gol del Terrassa // Foto: Juanma Medina-TFC

TERRASSA FC 1-1 CF POBLA DE MAFUMET

El Terrassa va sumar un punt en el darrer partit com a local que, si be no és suficient del tot, encara li dóna opcions d’assolir la quarta plaça. El conjunt de Pirri va sumar un punt contra una Pobla de Mafumet ja classificada per la promoció d’ascens i que només es jugava la primera plaça, cosa que va perdre ahir amb la victòria de l’Ascó a Cerdanyola. L’empat egarenc, combinat amb la derrota del Prat a Figueres, manté viu el somni.

Partit disputat i emocionat a l’Olímpic entre dos equips que juguen un gran futbol. El primer cop el va donar el Terrassa gràcies un bon gol de Carles Montoro. Al segon temps va empatar el màxim golejador pobletà, Abel Rita, des del punt de penal. Les espases van estar ben amunt en tot moment i la victòria podia haver caigut de qualsevol cantó, però finalment els punts es van repartir. El que en un principi semblava dolent va ser celebrat per l’afició del Terrassa, doncs en coneixer els resultats dels rivals directes les opcions de playoff seguien vives.

La gran combinació per l’èxit

La situació arriba molt ajustada a la darrera jornada. El Prat és el quart classificat amb 58 punts i per darrere té tres equips empatats a 56 punts per aquest ordre: Figueres, Vilafranca i Terrassa. Una situació, si fa no fa, com la de l’any passat, en la que Rubí, Ascó i l’equip egarenc arribaven apretats i amb opcions.

Una victòria potablava acabaria amb la història, però en cas d’empat o derrota possibilitaria l’assalt al darrer lloc de la promoció. El conjunt de David Pirri necessita guanyar al Rubí, que els pratencs perdin a casa contra el Castelldefels (cosa poc probable) i que el Figueres no sumi més d’un punt al camp de La Pobla (cosa més probable). I necessiten tot això perquè té perduts els goalaverage amb els unionistes i els potablava. Sembla difícil, però mentre hi hagi opcions el Terrassa s’hi agafarà amb força.

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Switch to mobile version