Autor Futbol
11 Juny 2015 a 11:30

El CN Terrassa organitza el XXII Torneig de l’Escola de Futbol

S’aplegarà a més de 350 jugadors

21è Torneig de l'Escola de Futbol del CN Terrassa // Imatge d'arxiu del CN Terrassa

21è Torneig de l’Escola de Futbol del CN Terrassa // Imatge d’arxiu del CN Terrassa

El CN Terrassa organitzarà el XXII Torneig de l’Escola de Futbol els propers dies 12, 13 i 14 de juny, moment en què s’aplegarà a més de 350 jugadors d’entre 5 i 10 anys, i hi hauran 50 partits, 34 equips i 14 clubs. Al marge del Natació, competiran el CD San Gabriel, el Molins de Rei CF, el Júnior CF, el Santboià FC, el Sarrià CP, la UE Castellar, el Can Rull, la UD Cornellà, la UD San Lorenzo, l’Escola El Cim, el CE Manresa, el CE Mercantil i la PB Castellbisbal.

El Torneig s’estructurarà en sis categories. En tres d’elles, benjamí 2005 i prebenjamí 2007 i 2008, prendran part sis equips distribuïts en dos grups de tres, que s’enfrontaran en la modalitat de lligueta. Els dos primers classificats de cada grup es creuaran en semifinals. Els guanyadors de les semifinals lluitaran pel títol i els perdedors pugnaran pel tercer i quart lloc. En la categoria benjamí 2006, competiran nou equips distribuïts en tres grups de tres. En aquest cas, accediran a semifinals els tres primers classificats i el millor segon. Finalment, la categoria prebenjamí 2009 aplegarà quatre equips, que s’enfrontaran en format semifinals i final, mentre que un triangular decidirà la categoria patufets 2010.

El divendres 12, a partir de les 6.15 de la tarda, es disputaran els partits corresponents a les categories prebenjamí 2009 i patufets 2010, que conclouran amb els lliuraments de trofeus. El dissabte 13 i el diumenge 14 serà el torn per als xocs de les categories prebenjamí 2007 i 2008 i benjamí 2005 i 2006, respectivament. El dissabte, els partits començaran a les 10 del matí i es perllongaran fins a les 16.05 de la tarda, mentre que el diumenge la jornada arrencarà a les 9 del matí. Ambdós dies finalitzaran amb la cerimònia de lliurament de trofeus, que està prevista pels volts de les 7 de la tarda.

Flyer_futbol_2015

Switch to mobile version