Autor Futbol
16 Juny 2015 a 12:30

Els benjamins 2005 i prebenjamins 2008 del CNT s’imposen al XXII Torneig de l’Escola de Futbol

Un dels partits del XXII Torneig de l'Escola de Fubtol

Un dels partits del XXII Torneig de l’Escola de Fubtol // Imatge cedida pel CN Terrassa

El cap de setmana passat, el Club Natació Terrassa es va adjudicar el títol en les categories benjamí 2005 i prebenjamí 2008 en la XXII edició del Torneig de l’Escola de Futbol que va disputar-se en una edició que va comptar amb una gran assistència de públic.

L’esdeveniment va aplegar més de 350 jugadors d’entre 5 i 10 anys de 14 clubs diferents; i el Can Rull, el San Lorenzo i el Cornellà van ser els guanyadors de les altres quatre categories de joc.

El Natació A va vèncer el Sant Gabriel en la final de la categoria benjamí 2005 en la tanda de penals (3-2) després d’un partit acabat en empat a dos. A la fase de grups prèvia, l’equip del CNT havia superat el Júnior en semis per 2 gols a 1, el San Gabriel amb el mateix resultat, i el Molins de Rei per 1 a 0. En el matx pel tercer i quart llocs, el Júnior va desfer-se del CN Terrassa B per un 2 a 1.

En la categoria prebenjamí 2008, el Natació va derrotar en la gran final el Sarrià per 3 a 0. Prèviament, el conjunt local havia vençut el Can Rull en semis per 1 a 0. En el derbi pel tercer i quart lloc, el Can Rull va vèncer el Molins de Rei per 4 a 0.

El Cornellà es va endur el títol de la categoria benjamí 2006 pel seu domini incontestable. Va sumar dues victòries en la primera fase contra el Natació D (9-0) i contra el Can Rull (8-0). En les semifinals va batre el Natació D novament (8-0), i va derrotar el Natació C en la gran final per 4 a 0. En la disputa entre el tercer i quart lloc, el Júnior va superar el Natació D per 3 a 1.

Pel que fa a la categoria de prebenjamí 2007, el Santboià va adjudicar-se el triomf després de doblegar el Natació A (6-1) i el Can Rull (7-0) en la primera fase. En semifinals, va superar el CN Terrassa B per 4 a 0 i va vèncer el Cornellà a la gran final per 2 a 0. El Natació A va aconseguir el tercer lloc en guanyar el Natació B per 5 a 0 en la final de consolació.

El títol de la categoria prebenjamí 2009 va ser pel San Lorenzo, que va derrotar el Natació A a la final en la tanda de penals (5-4) després que el partit acabés amb un empat a zero. En les semis, el San Lorenzo va guanyar el CN Terrassa B per 4 a 0; i en la lluita pel tercer i quart lloc, el Mercantil va superar el Natació B per 6 a 0.

Finalment, la categoria prebenjamí 2010 es va desenvolupar en format triangular. El Can Rull va ser campió en guanyar 6 a 0 el CN Terrassa i 2 a 1 al PB Castellbisbal, que va concloure en segon lloc després de derrotar els amfitrions per 3 a 0.

Switch to mobile version