Autor Futbol
16 juny 2015 a 12:30

Els benjamins 2005 i prebenjamins 2008 del CNT s’imposen al XXII Torneig de l’Escola de Futbol

0 Flares 0 Flares ×
Un dels partits del XXII Torneig de l'Escola de Fubtol

Un dels partits del XXII Torneig de l’Escola de Fubtol // Imatge cedida pel CN Terrassa

El cap de setmana passat, el Club Natació Terrassa es va adjudicar el títol en les categories benjamí 2005 i prebenjamí 2008 en la XXII edició del Torneig de l’Escola de Futbol que va disputar-se en una edició que va comptar amb una gran assistència de públic.

L’esdeveniment va aplegar més de 350 jugadors d’entre 5 i 10 anys de 14 clubs diferents; i el Can Rull, el San Lorenzo i el Cornellà van ser els guanyadors de les altres quatre categories de joc.

El Natació A va vèncer el Sant Gabriel en la final de la categoria benjamí 2005 en la tanda de penals (3-2) després d’un partit acabat en empat a dos. A la fase de grups prèvia, l’equip del CNT havia superat el Júnior en semis per 2 gols a 1, el San Gabriel amb el mateix resultat, i el Molins de Rei per 1 a 0. En el matx pel tercer i quart llocs, el Júnior va desfer-se del CN Terrassa B per un 2 a 1.

En la categoria prebenjamí 2008, el Natació va derrotar en la gran final el Sarrià per 3 a 0. Prèviament, el conjunt local havia vençut el Can Rull en semis per 1 a 0. En el derbi pel tercer i quart lloc, el Can Rull va vèncer el Molins de Rei per 4 a 0.

El Cornellà es va endur el títol de la categoria benjamí 2006 pel seu domini incontestable. Va sumar dues victòries en la primera fase contra el Natació D (9-0) i contra el Can Rull (8-0). En les semifinals va batre el Natació D novament (8-0), i va derrotar el Natació C en la gran final per 4 a 0. En la disputa entre el tercer i quart lloc, el Júnior va superar el Natació D per 3 a 1.

Pel que fa a la categoria de prebenjamí 2007, el Santboià va adjudicar-se el triomf després de doblegar el Natació A (6-1) i el Can Rull (7-0) en la primera fase. En semifinals, va superar el CN Terrassa B per 4 a 0 i va vèncer el Cornellà a la gran final per 2 a 0. El Natació A va aconseguir el tercer lloc en guanyar el Natació B per 5 a 0 en la final de consolació.

El títol de la categoria prebenjamí 2009 va ser pel San Lorenzo, que va derrotar el Natació A a la final en la tanda de penals (5-4) després que el partit acabés amb un empat a zero. En les semis, el San Lorenzo va guanyar el CN Terrassa B per 4 a 0; i en la lluita pel tercer i quart lloc, el Mercantil va superar el Natació B per 6 a 0.

Finalment, la categoria prebenjamí 2010 es va desenvolupar en format triangular. El Can Rull va ser campió en guanyar 6 a 0 el CN Terrassa i 2 a 1 al PB Castellbisbal, que va concloure en segon lloc després de derrotar els amfitrions per 3 a 0.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×