Autor Natació
16 Setembre 2015 a 13:30

Sarai Gascón rebrà la Medalla d’Or del Mèrit Esportiu el proper 23 de setembre

5 Flares 5 Flares ×

L’acte serà a l’Antiga FàbricaEstrella Damm

Sarai Gascón // Imatge cedida pel CN Terrassa

Sarai Gascón // Imatge cedida pel CN Terrassa

La nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón recollirà el proper dimecres 23 de setembre la Medalla d’Or del Mèrit Esportiu. L’acte de lliurament d’aquestes distincions tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

El Consejo Superior de Deportes (CSD) va concedir el passat mes de juliol el màxim guardó que atorga el govern a aquells esportistes que excel·leixen a nivell internacional. Gascón, de 22 anys, va revalidar enguany el títol de campiona del món de 50 m lliures S9 a Glasgow, on també va aconseguir la medalla de plata en 100 m papallona en el transcurs del Mundial de natació adaptada celebrat a la ciutat escocesa. La nedadora del Natació acumula, a més, dues medalles de plata i una de bronze en els Jocs Paralímpics de Pequín 2008 i Londres 2012.

Switch to mobile version
5 Flares Twitter 0 Facebook 5 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 5 Flares ×