Autor Societat
11 Novembre 2015 a 11:45

Bolca un camió a la carretera de Martorell

0 Flares 0 Flares ×

Detinguts per forçar la porta d’un edifici

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Dilluns al matí va bolcar un camió a la C243C, la carretera de Martorell. Com a conseqüència d’aquest accident es va produir un important vessament d’oli.

Aquest accident va provocar forces retencions, pel que tant la policia de Terrassa com la de Rubí  van haver de realitzar tasques de regulació de trànsit a petició dels Mossos d’Esquadra. La carretera va haver d’estar tallada durant més de 6 hores. Altres carreteres com la de Rubí o la N-150 també es van veure afectades.

Al voltant de les dues del migdia una grua retirava el vehicle accidentat i es restablia la circulació. El conductor del camió només va patir lesions lleus.

 

Detinguts per forçar la porta d’un edifici

Una dona es va personar  a les dependencies policials per denunciar que havia vist dos individus forcant la porta d’un bloc de pisos.

Una unitat policial es va dirigir fins el lloc i va poder comprovar com una persona que la requeridora havia descrit perfectament sortia de l’edifici. Els agents el van detenir i van trobar a la part superior del bloc diverses eines que pertanyien al detingut. Els agents van detenir també a l’altre individu, que també havia descrit la requeridora.

Els agents van poder comprovar com la porta de l’edifici havia estat forçada i li faltava el pany. Els dos detinguts van ser reconeguts per la requeridora i van ser traslladats a dependències policials

Segons sembla ser els detinguts pertanyien  una organització dedicada a la venda de claus de pisos usurpats.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×