Autor Waterpolo
17 novembre 2015 a 11:00

El CN Terrassa empata davant el CE mediterrani en un bon partit

0 Flares 0 Flares ×

Anna Roldán, amb sis gols, va ser la millor jugadora del partit 

CN Terrassa femení // Imatge del CN Terrassa

CN Terrassa 10 – CE Mediterrani 10

CN Terrassa: Copado, A. Roldán (6), Gutés (1), Cuesta, Cantero (1), Samper, Pirat (1), Pastor, Descalzi (1), Leitón, Alcaraz, R. Roldán, Domene.

Entrenador: Xavi Pérez.

CE Mediterrani: Fuertes, Vicente, Gual (2), Panicello, Gorria, Ardanuy (2), Goset (3), Graupera (1), Llisterri (1), Duran, Díaz, Lizotte (1), Domínguez.

Entrenador: Pau Vendrell.

 

Àrbitres: León i Tarriño.

 

Parcials: 1-6, 2-4, 1-0 i 6-1.

Resultat acumulat: 1-6, 3-10, 4-10, 10-11.

Evolució del marcador: (1-0, 2-0, 2-1, 2-2), (3-2, 4-2, 4-3, 4-4, 4-5, 5-5, 6-5), (7-5, 7-6, 8-6, 9-6, 9-7), (9-8, 9-9, 9-10, 10-10).

 

El CN Terrassa va empatar a deu gols contra el CE Mediterrani en partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo.

El conjunt de Xavi Pérez va fer un bon partit amb una immensa Anna Roldán que va fer sis gols i amb el retorn de Paula Leitón que va disputar els seus primers minuts de la temporada des del Campionat del Món de Kazan. Amb aquest resultat les egarenques se situen sisenes.

Als tres minuts de joc, començava el recital d’Anna Roldán amb un tir molt col·locat que va batre Domínguez. Pirat marcava el segon després d’una parada d’Ana Copado, que va ser una altra de els destacades. Abans d’acabar el primer període el CE Mediterrani empatava amb gols de Llisterri i Ardanuy.

Al principi del segon quart les egarenques tornaven a obrir escletxa en el marcador amb gols d’Ana Roldan en jugadora de més i de Cantero gràcies a un penal forçat  per Raquel Roldán.

Les visitants van reaccionar amb contundència a aquest marcador advers amb un parcial de 0 a 3. Lizotte, en jugadora de més, i Goset i Ardanuy, al contracop, van capgirar el resultat. Tot i això, les locals van recuperar la iniciativa abans del descans amb una jugada en superioritat numèrica culminada per Anna Roldán i a una altra acció en jugadora de més que va resoldre Descalzi que deixaven el marcador en 6 a 5.

A la represa Anna Roldán va seguir imparable i va marcar els tres gols locals del tercer període. El 7 a 5 l’aconseguia en una transició ràpida. Graupera retallava diferències i posava el marcador en 7 a 6. Gràcies a dues dianes més de la millor jugadora el CN Terrassa posava el 9 a 6 però abans del final del període Goset feia el 9 a 7.

L’últim període va ser el més desencertat en atac de les egarenques, i les visitants ho van aprofitar per remuntar. Gual, en jugadora de més, va anotar el 9 a 8. Després que el Natació desaprofités dues accions de superioritat numèrica, Gual va repetir al contracop. Just en l’acció següent, una discutible falta en atac, molt protestada per Xavi Pérez, que va acabar expulsat, va permetre un nou contraatac visitant que va culminar Goset (9-10). A mig minut del final, Gutés en una acció en superioritat numèrica posava l’empat final en el marcador.

El CN Terrassa disputarà el segon partit consecutiu a casa dissabte que ve. Rebrà la visita del CW Dos Hermanas en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx arrencarà a les 16.00 hores.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×