Autor Waterpolo
1 desembre 2015 a 17:00

El CN Terrassa s’emporta un punt de Zaragoza

0 Flares 0 Flares ×

Van empatar a 8 contra l’Escuela WP Zaragoza 

 

Paula Leitón // Imatge d’arxiu cedida pel CN Terrassa

Escuela WP Zaragoza  8 - CN Terrassa  8

 

Escuela WP Zaragoza: A. Corao, Ciudad (1), Jiménez, R. Corao, Sanz, Coloma, Blas (5), Madre, Genzor, Valdivielso (1), Gómez, Tazueco (1), Iranzo.

Entrenador: Francisco Javier Orizo.

CN Terrassa: Copado, A. Roldán (2), Gutés (2), Cuesta, Cantero (1), Samper, Pirat, Pastor, Descalzi, Leitón (1), Palomares, R. Roldán (2), Domene.

Entrenador: Xavi Pérez.

 

Àrbitres: Hernández i Domínguez.

Parcials: 2-4, 2-0, 4-1 i 0-3.

Resultat acumulat: 2-4, 4-4, 8-5, 8-8.

Evolució del marcador: (1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 2-4), (3-4, 4-4), (5-4, 6-4, 7-4, 7-5, 8-5), (8-6, 8-7, 8-8).

 

El CN Terrassa va empatar a vuit a la piscina de l’Escuela WP Zaragoza en partit corresponent a la vuitena i penúltima jornada de la primera volta de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Femenina de waterpolo.

El noies de Xavi Pérez van signar una remuntada sensacional en el darrer període i van puntuar per primera vegada en feu aragonès. Amb aquest resultat les egarenques se situen en plaça de promoció per a la permanència, atès que són novenes amb cinc punts.

Les terrassenques van quallar un primer quart notable. Sòlides en defensa i encertades en atac, van obrir una primera escletxa de dos gols. Les locals, però, van avançar-se als dos minuts de joc de la mà d’una inspirada Andrea Blas, autora de cinc dianes. Raquel Roldán va empatar tot seguit en aprofitar una acció en jugadora de més. Un penal comès per Paula Leitón va permetre Blas anotar el 2 a 1. El Natació va tancar el període amb un esplèndid parcial de 0 a 3, obra de Raquel Roldán, Cristina Cantero i Anna Roldán, en superioritat numèrica (2-4).

En el segon quart, el ritme anotador va minvar considerablement. Les de Xavi Pérez no van mostrar-se tan afinades de cara a porteria com en el primer període, circumstància que va aprofitar el conjunt aragonès per restablir l’equilibri inicial. Tazueco, en jugadora de més, i Blas, de penal, van situar l’empat a quatre amb què es va arribar al descans.

A la represa, l’Escuela WP Zaragoza va protagonitzar els seus millors i va col·locar un perillós 8 a 5 al final del tercer període que semblava definitiu. Ciudad, en superioritat numèrica, Valdivielso i Blas, de nou en jugadora de més, van enfilar l’electrònic fins al 7 a 4. Paula Leitón va retallar distàncies en el tram final del quart, però Blas, a només tres segons de la conclusió del període, va anotar el vuitè.

En el darrer període, el CN Terrassa va tibar d’orgull i d’una excel·lent actitud defensiva per signar una remuntada espectacular. En poc més de tres minuts, les egarenques van estrènyer el marge a només un gol després de les dianes de Gemma Gutés i Anna Roldán. A dos minuts del final, Gutés va marcar l’empat a vuit. A quinze segons de la botzina i amb possessió a favor, Xavi Pérez va demanar temps mort per assegurar el punt i per mirar d’endur-se el triomf en una última jugada que no va reeixir.

El CN Terrassa rebrà la visita dissabte que ve del CN Madrid Moscardó en partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, l’última de la primera volta. El matx arrencarà a les 16.00 hores i esdevindrà clau tant per a la classificació per a la Copa de la Reina com per eludir la part baixa de la taula.

 

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×