Autor Voleibol
19 Gener 2016 a 13:00

Victoria del Voleibol Terrassa a Mataro

En el primer partit de la segona volta

voleibol terrassa- mataro

Les egarenques van començar amb molta força, demostrant l’eficàcia en defensa i atacs que les ha portat a estar per damunt en la taula classificatòria. Així va finalitzar el primer set amb un marcador 21-25 per les de Terrassa.
Al segon i tercer set la poca concentració de les terrassenques, que sembla creien tenir-ho guanyat, va permetre la realització d’atacs de les locals, sobretot per les centrals, que van fer-les guanyar amb 25-16 i 25-23 i posar-se per davant.
Al quart set,però, la maduresa i la voluntat de les de Xavi Dobon i Albert Guil va retornar a la pista realitzant molt bones jugades, gràcies a la millora en defensa, la col·locadora Roig va poder repartir les pilotes on van destacar els durs remats en línia per la punta i capitana Mar Cantero que dificultaven la defensa de l’equip contrari. Així el parcial va ser per les de Terrassa 10-25.
Finalment, la victòria es va veure lluitada en el tie brie on les egarenques no es van donar per vençudes i van demostrar que volen seguir lluitant per guanyar-se un lloc dintre de les primeres posicions de la classificació, i van acabar guanyar el definitiu cinquè set amb un parcial de 10-15

Switch to mobile version