Autor Voleibol
16 març 2016 a 13:30

Club Voleibol Terrassa masculi

0 Flares 0 Flares ×
Cv Terrassa masculi //Foto: Club Voleibol Terrassa 2013

Cv Terrassa masculi //Foto: Club Voleibol Terrassa 2013

El passat dissabte a Bonaire va començar la segona fase de la temporada per el Club Voleibol Terrassa jugant a casa contra AE Carles Vallbona Granollers. El partit prometia ser disputat, les dues anteriors ocasions jugades contra l’equip de Granollers van ser una victoria molt justa per els egarencs (no sense suar la samarreta).Tot i això, els visitants van endur-se la victòria de manera bastant contundent (0-3; 27-29/17-25/15-25).

El primer set va arrencar lentament per els nois de Carlos Sánchez. Diversos errors en la recepció van sumar punts molt simples al marcador del rival. Malgrat tot, el final del set va ser molt intens, fluïnt la comunicació entre defensa i colocador per crear molt bones jugades.

El segon set va començar amb el mateix esperit que el final del primer set, però després va anar pendent avall. La moral costava de aixecar, sumat a errors en servei i recepció, van fer un set difícil de lluitar.
El tercer set es va jugar amb l’última empemta dels ànims, però Granollers va superar-se en el servei i l’atac, posant-se per davant al marcador.

El proper partit torna a portar el voleibol.masculi a Terrassa on els locals reben a CV Cunit dissabte a les 20 hores.

Cv Terrassa masculi

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×