Autor Handbol
10 març 2016 a 13:00

Club Handbol Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

Club Handbol Terrassa // Imatge Web CHT

L’Handbol Terrassa guanya a la pista del cuer amb un gol a temps parat.

L’equip de Jordi Valdivia va aconseguir aquest cap de setmana una important victòria a la pista de l’Handbol Cardedeu, l’últim classificat. Tot i que es podia pronosticar un partit fàcil per a l’Handbol Terrassa, la realitat no va ser així.

El Handbol Cardedeu va estar intens durant tot el matx, canviant constantment de sistema defensi i dificultant molt l’atac egarenc. Tant a la primera part com a la segona es va donar la mateixa dinàmica. L’Handbol Terrassa transmetia superioritat i aconseguia distanciar-se 3 o 4 gols en més d’una ocasió, però en tots els casos, la relaxació dels visitants i una immediata i efectiva resposta dels locals tornava a igualar el marcador.

Així va ser quan faltant 4 minuts per al final l’Handbol Terrassa guanyava de 3, però una expulsió i les pèrdues de pilota en atac van propiciar una sèrie de contraatacs que van permetre al Cardedeu empatar el partit i tenir un últim atac amb el que intentar guanyar-lo. L’aturada del porter egarenc, Mateo, va permetre a Jordi Valdivia demanar un temps mort per preparar l’últim atac amb només 12 segons restants.

En aquests 12 segons va donar temps a que l’Handbol Terrassa intentés un atac ràpid que va acabar amb un penal que l’àrbitre no va xiular, deixant-ho en falta. Els de Jordi Valdivia van intentar treure aquella falta ràpid per intentar marcar, però un jugador local, amb una clara acció antiesportiva ho va impedir, guanyant-se l’expulsió amb vermella directa.

Amb el temps acabat, quan tothom donava l’empat per resultat final, Alex Bonilla va aconseguir marcar el gol de falta directa amb un impressionant llançament, donant 2 punts vitals al seu equip, que es manté amb fermesa en la zona d’ascens.

Club Handbol Terrassa

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×