Autor Handbol
16 març 2016 a 15:00

Handbol Terrassa

0 Flares 0 Flares ×

Club Handbol Terrassa // Imatge Web CHT

El passat dissabte 12 de Març es va jugar a Can Jofresa la jornada numero 21 de Primera Catalana, el partit enfrontava l’ Handbol Terrassa i l’ Handbol Molins de Rei, per classificació els egarencs haurien de haver tingut un partit fàcil, però no va ser així.

Els primers minuts de partits, els locals van sortir una mica fluixos en defensa, la 6-0 plantejada per Valdivia no va ser suficient per evitar que els locals comencessin el partit amb 0-2 al marcador. En atac els egarencs xocant una i altre vegada contra la defensa 5-1 dels de Molins. Tot i això l’ Handbol Terrassa no va defallir va ajustar la seva defensa i va començar a madurar mes l’ atac. Quan semblava que els de Valdivia podrien empatar el partit corria el minut 15 de la primera part. A partir d’ aquí va començar l’ espectacle arbitral en contra del equip local, els darrers 15 minuts del primer temps, van ser d’escàndol, totes les decisions afavorien l’ equip visitant, cosa que va produir molts nervis i això va fer que l’ Handbol Terrassa marxes mentalment del partit, aquest fet va deixar el marcador a la mitja part amb un 9-16, un tanteig pràcticament irremuntable per l’equip local.

Amb res a perdre, Valdivia va arriscar en defensa, fent una 4-2 amb molts espais al darrera, però amb l’objectiu de que al ser una defensa mes oberta, produís precipitacions de l’ equip rival, provocant errors de passada per poder sortir al contraatac. Aquesta defensa va donar ràpidament els seus fruits, ja que l’ Handbol Molins de Rei no aconseguia atacar amb la facilitat de la primera part. Un seguit de bones accions dels locals van donar peu a retallar diferencies en el marcador, un cop mes però, un seguit de decisions arbitrals mes que rigoroses van donar peu a que els visitants tornessin a tenir 5 gols a favor. Tot i això l’ Handbol Terrassa no es va rendir, i a falta de 5 minuts nomes perdia de 3 gols. L’ heroïcitat de la segona part, no va donar fruit, i tot i fer una de les millores parts de la temporada, el resultat final va ser de  25-26.

Dos punts que marxen de Can Jofresa, en un partit on l’ Handbol Terrassa va merèixer la victòria, però condicionat 100% per els favors arbitrals a l’ equip visitant, Ara l’ Handbol Terrassa esta pràcticament obligat a guanyar tots els partits que queden per poder seguir vius en la lluita per l’ ascens.

CLUB HANDBOL TERRASSA

Mateo Navarro, Victor Martinez, Joel Navarro, Ricard Guardeño 3, Albert Riera, Fran Martinez, Adrian Bonilla 5, Jordi Millan 2, Alejandro Bonilla 3, Cristian Lara 6, Benji Raya 2, Xavi Garcia 3, Adny Güizo 1, Xavi Ros.

HANDBOL MOLINS DE REI

Gerard Papiol, Juan Carrasco 5, Bernat Maducas 1, Sergi Obiols, Aitor Nieves 2, Pau Rebollo 4, Ferran Acuñas, Pol Ibañez 6, Pol Martorell, Marc Vives 5, Marti Català 3, Marc Muñoz, Guillem Bassa, Miquel Quesada.

Club Handbol Terrassa

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×