Autor Hockey patins
3 Març 2016 a 17:00

Sferic de Terrassa Hoquei

Sferic vs St Maria del Pilar // Imatge Sferic Terrassa

Sferic vs St Maria del Pilar // Imatge Sferic Terrassa

Partit molt complert del Sferic de Terrassa, tot feia pensar que seria un partit de tràmit rebre al cuer, que actualment te 0 punts, però el Sferic no es va voler sorprendre i des de el primer minut va posar la intensitat necessària per resoldre el partit, només 3 minuts va necessitar Pancha Puertas per obrir el marcador, el Pilar era incapaç de mantenir la bola, i el Sferic era clar dominador, dos gols  seguit de Laia Paredes van fer baixar el braços definitivament al equip Madrileny, un 3-0 al minut 6 de partit ho deia tot.

Lluny de baixar la intensitat el equip Local va seguir insistint, veient-se clar dominador de la situació, Pancha Puertas i Ester  Ferrer va arrodonir la golejada de la primera part amb un 5-0

La represa el Pilar, va sortir amb un altre plantejament per evitar un marcador de escàndol, renunciant al atac i fent que la dinàmica del partit fos molt mes lenta, El Sferic es va encomanar una miqueta del plantejament i el marcador no es va moure fins els últims 5 minuts,  el Sferic no volia acabar el partit amb males sensacions, i els últims minuts va incrementar la intensitat i amb els gols de Ester Ferrer i Noelï Paredes acabarien situant el 7-0 definitiu.

Amb aquesta victòria es tornen a posicionar cinquenes a la classificació

Sferic de Terrassa Hokei

Switch to mobile version