Autor Natació
11 Novembre 2015 a 17:00

El Club Crespi Esport participa a la XXXVI Jornada Escolar de natació amb nens i nenes amb discapacitat intel•lectual de la Federació ACELL- Special Olympics Catalunya.

ornades escolars de natació // Imatge cedida per la Federació ACELL- Special Olympics Catalunya

Jornades escolars de natació // Imatge cedida per la Federació ACELL- Special Olympics Catalunya

Prop de 200 nens i nenes en edat escolar participaran demà en unes noves Jornades Escolars de natació. En aquesta ocasió, amb la col·laboració de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat, aquest campionat tindrà lloc a la piscina municipal de Fondo d’en Peixo.

Els joves esportistes provenen d’arreu de Catalunya: AMPA L’Arboç i CEE Les Aigües (Mataró); Associació ALBA (Tàrrega); Club Crespi Esport (Terrassa); CEE Montserrat Montero (Granollers); CEE Ramón Suriñach (Ripoll); CEE Llar de Sant Josep (Lleida); Moragas / Fundació AMPANS (Manresa); Fundació EIR El Niu, CEE Taiga i CEE La Ginesta (Barcelona).

Les proves en què competiran són 25m lliures sense estil ni flotació, 25m flotació, 25m esquena, crol i braça i 50m crol, totes les sèries estan adaptades segons els nivells dels esportistes.

Aquestes jornades estan adreçades a joves esportistes amb discapacitat intel·lectual en edat escolar, entre els 8 i els 20 anys. L’objectiu es la motiviació dels nens a entrenar i adquirir hàbits en el món de l’esport. D’altra banda, no només serveix per fomentar la esportiva sinó que també que els esportistes aprenguin els valors socials, d’amistat i companyonia. Aquest tipus d’esdeveniments els serveix d’autostima.

Switch to mobile version