Autor El temps
21 juliol 2014 a 10:00

Dia solejat i tot i que podrien aparèixer alguns núvols a la tarda

0 Flares 0 Flares ×

Foto: Sergi Colomer

Dia parcialment solejat, ja que tindrem sol i cel serè pràcticament tot el dia llevat de les hores centrals de la tarda en que tindrem cel probablement força ennuvolat degut al creixement de nuvolades. Les temperatures estaran al voltant dels 29 graus de màxima i els 21 de mínima mentre que la humitat relativa estarà entre el 36 i el 77%.

Pels propers dies s’espera que el temps es mantingui estable, amb temperatures similars a les d’avui i amb sol i cel serè. Així doncs s’espera temps estiuenc pels pròxims dies, en els que s’haurà de tenir especial cura amb el sol i protegir-se bé si anem a la platja o a la muntanya.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×