Autor Rugby
4 octubre 2014 a 09:30

Els Carboners iniciaran la lliga amb tres equips

3 Flares 3 Flares ×

Ha inscrit un nou equip masculí

Carboners Terrassa

El femení dels Carboners de Terrassa disputant un partit // FOTO: Guifré Salat

 

 

El Club de Rugby Carboners de Terrassa disposarà d’un tercer equip amateur aquesta temporada. La junta directiva presidida per Celso Pérez ha confirmat la inscripció d’un segon equip masculí, que estarà pensat per donar minuts a les noves incorporacions que han arribat al club. El president, que així compleix una promesa electoral del passat estiu, afirma que espera “un salt qualitatiu en el rugbi terrassenc i la consolidació del club”.

D’aquesta manera, el Carboners comptarà amb tres equips amateurs: dos de nois i un de noies. Avui s’estrenen tots tres en lliga. El primer equip masculí jugarà contra el RC Ripollès a les 16 h a Can Jofresa, mateixa hora a la que el femení jugarà a Castelldefelds. Al seu torn, el B s’enfrontarà a les 18.30 h contra el RC Mataró un cop acabin de jugar els grans.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 1 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×