Autor Rugby
15 novembre 2014 a 16:30

Primer derbi de la història entre el Sabadell RC i els Carboners de Terrassa

4 Flares 4 Flares ×

Un partit que quedarà per la posteritat

El Sabadell RC i els Carboners de Terrassa s'enfronten per primer cop a la història // Imatge cedida pel Sabadell RC

El Sabadell RC i els Carboners de Terrassa s’enfronten per primer cop a la història // Imatge cedida pel Sabadell RC

Aquest diumenge, a les 11.00h, es viurà a Santa Coloma de Gramenet un esdeveniment que quedarà per a la posteritat, sigui quin sigui el resultat: per primer cop a la història, s’enfrontaran en un partit de rugbi un equip de Terrassa i un equip de Sabadell.

Aquest primer derbi vallesà té una particularitat, i és que no es jugarà al Vallès: l’equip sabadellenc disputa els seus partits com a local – i també s’hi desplaça per als entrenaments – al camp de Santa Coloma de Gramenet, atès que van ser els únics que van voler acollir el Sabadell RC. Al llarg d’aquest any, però, l’equip espera que l’Ajuntament de Sabadell pugui oferir una alternativa per tal que es puguin disputar els partits a la mateixa ciutat, i no haver de desplaçar-se.

El primer derbi entre el Sabadell RC i els Carboners de Terrassa serà un xic desigual, ja que els egarencs es troben lluitant per les primeres posicions de la lliga, mentre que els de Sabadell són últims, i tot just han puntuat en dos dels cinc partits que han disputat.

Des dels equips vallesans es vol transmetre un missatge de germanor de les dues aficions: el rugbi és un esport on hi ha un gran respecte. La rivalitat, doncs, es deixa només per l’hora del partit, sobre la gespa: els jugadors de tots dos equips volen que el partit sigui una demostració de com el rugbi és capaç d’unir dues ciutats enfrontades com són Sabadell i Terrassa.

Switch to mobile version
4 Flares Twitter 2 Facebook 2 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×