Autor Rugby
24 novembre 2015 a 13:00

Els Carboners s’imposen al Sabadell RC en el derbi vallesà

1 Flares 1 Flares ×

Es van imposar per 36 a 0

Els Carboners s'imposen en el derbi vallesà // Imatge cedida pel Sabadell RC (Foto: Eli Calbet)

Els Carboners s’imposen en el derbi vallesà // Imatge cedida pel Sabadell RC (Foto: Eli Calbet)

Aquest cap de setmana es va disputar el derbi entre els Carboners de Terrassa i el Sabadell RC. Els Carboners de Terrassa es trobaven segons a la classificació a només dos punts del líder i el Sabadell RC eren cinquens. El partit va acabar amb victòria egarenca per 36 a 0.

A la primera els visitants van jugar els millors minuts de la temporada i els van posar les coses difícils. Els Carboners, un equip molt més físic i experimentat, només va ser capaç de trencar la defensa sabadellenca en una ocasió. Durant la primera part els sabadellencs van veure dues targetes grogues que els va perjudicar força, jugant 20 minuts amb un jugador menys. Tot i així els de Sabadell van aguantar les moltes envestides egarenques i van aconseguir arribar a la mitja part amb només un 7-0 en contra.

Els primers minuts de la segona part el partit va continuar amb la mateixa dinàmica. Però al minut deu, a partir que els sabadellencs es quedessin amb un home menys per una altra targeta groga, els Carboners van saber-ho aprofitar i van començar a trobar els espais necessaris per aconseguir fins a 3 assajos en només deu minuts. En els últims minuts de partit, el Sabadell RC va rebre una altra targeta groga i els locals ho van aprofitar anotar dos assajos més que posaven el 36-0 final al marcador.

Switch to mobile version
1 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 1 Flares ×