Autor Rugby
17 març 2015 a 14:00

Ajustada victòria del Carboners B al derbi

3 Flares 3 Flares ×

Els egarencs superen al Sabadell RC per tres punts

Intens derbi vallesà entre el Sabadell RC i el Carboners B // Imatge cedida pel Sabadell RC

SABADELL RC 20-23 CARBONERS TERRASSA B 

Si a la primera volta la victòria a favor dels egarencs va ser incontestable (83-3) a la segona el derbi va ser molt més igualat i disputat. De nou el filial del Carboners va superar al Sabadell RC, però van haver de suar la gota grossa per fer-ho ja que la victòria només va ser de tres punts. L’ajustat 20-23 final demostra la gran progressió que els sabadellencs han experimentat al llarg d’aquesta temporada.

La primera part va ser clarament egarenca. Un assaig als primers minuts va posar el matx molt coll avall per l’equip carboner i tot i que el Sabadell va retallar distàncies amb un cop de càstig un nou assaig visitant va ampliar diferències abans del descans. Així doncs, el resultat a la mitja part era de 3-10. Mala primera part sabadellenca, però tot i així tot restava obert de cara al segon temps.

Reacció sense premi

La segona part va començar com la primera, amb un Carboners dominador i un Sabadell incapaç d’aturar el joc d’atac rival. En pocs minuts el marcador es va posar molt favorable als de Terrassa per 3-23, però quan semblava que el matx quedaria sentenciat va arribar una gran reacció dels nois d’Uriel Martínez. A base d’assajos i cops de càstigs va arribar amb opcions fins el final. Malgrat tot, no van poder culminar la remuntada i el marcador final va ser de 20-23 favorable al filial carboner.

Switch to mobile version
3 Flares Twitter 2 Facebook 1 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 3 Flares ×