Autor Hockey herba
14 març 2015 a 11:30

Gerra d’aigua freda per l’Atlètic Terrassa femení a la Copa

0 Flares 0 Flares ×

Cauen eliminades tot i fer un autèntic partidàs

Atlètic Terrassa femení Copa

La Real Sociedad es va interposar en el camí de l’Atlètic Terrassa // Foto: Jaime Blanco

REAL SOCIEDAD 3-2 ATLÈTIC TERRASSA

Coses de la Copa: el que pintava que seria un dia gran per l’Atlètic Terrassa es va convertir en un dels més difícils per les noies d’Oriol Fèlix. Les grogues van estar a punt de fer fora un dels equips més competitius de la competició, la Real Sociedad, però a l’hora de la veritat la sort no va estar de cara i les egarenques van caure contra les txuri-urdin per un 3-2 que no va fer cap mena de justícia al que es va veure sobre el camp.

Va ser un encontre ple d’alternatives i en el que l’Atlètic va jugar a un nivell enorme. Les amfitriones demostraven que no venien a la Copa de la Reina a fer turisme i ja des del primer moment van sortir molt desacomplexades i disposades a gaudir de l’oportunitat. Fins a dos cops van arribar a igualar un marcador advers fins que van encaixar el tercer gol al darrer quart i els hi va faltar temps per poder remuntar el partit. Finalment, derrota per 3-2 que va ser una autèntica gerra d’aigua freda. Els plors desconsolats de les grogues al final del matx ho deien tot.

Sensacions positives

Malgrat l’eliminació a les primeres de canvi el conjunt de Fèlix confirma la millora que ha experimentat en els darrers mesos. Ara els esforços se centraran en matenir la categoria i jugar un any més a la màxima divisió del hockey herba femení espanyol. De moment estan fora del descens, amb la qual cosa depenen d’elles mateixes per certificar la permanència a final de temporada.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×