Autor Hockey herba
15 Març 2015 a 10:30

L’Egara femení s’acomiada de la Copa d’una forma cruel

Queden eliminades als shootouts contra la Real Sociedad

Carola Salvatella

Carola Salvatella fa tornar a marcar a la Copa // Foto d’arxiu: Jaime Blanco

REAL SOCIEDAD 1-1 CLUB EGARA (S.O: 3-4)

Trist final per una semifinal plena d’èpica i emoció. Fins i tot es podria catalogar d’injust el desenllaç viscut. El Club Egara femení va perdre l’oportunitat de competir pel títol als shootouts en favor d’una Real Sociedad que va fer un gran partit i que, al final, va tenir la sort de cara. Una sort que li va faltar en algunes fases a les ratllades i que, de tenir-la, potser es parlaria d’un altre desenllaç.

La Copa té aquestes coses. És a un partit, influeixen mil factors i molts no es poden controlar. Tot pintava de cara per les noies d’Adrian Lock al signar un inici de matx fulgurant. Als pocs minuts de començar a rodar la bola Carola Salvatella va avançar l’Egara. El matx començava gairebé igual que el de divendres contra l’SPV Complutense, però després van venir els millors minuts de la Real Sociedad i al segon quart Maialen García va igualar de nou. Al descans el marcador era d’1-1.

Emoció fins el final

La segona part va tenir emoció i alternatives fins el final, amb domini primer d’un equip i després d’un altre i amb la portera de la Real Sociedad fent aturades de molt mèrit. Aturades com la d’un llançament d’stroke de Gloria Comerma en el que va ser l’ocasió més clara de l’Egara en tot el segon temps. Al tercer quart les txuri urdin van ser lleugerament superiors, però al darrer les egarenques van tenir moltes oportunitats per certificar el passi a la final. Amb tot, la decisió final va córrer a càrrec dels shootouts i després de 10 execucions de molt nivell i qualitat la victòria va ser basca.

L’Egara es va quedar a les portes de tornar a disputar una final de Copa de la Reina, una fita que va assolir per última vegada al 2007. Avui competirà pel bronze contra l’altre perdedor de les semifinals, el Club de Campo. Les madrilenyes partien com a favorites per revalidar títol i van caure contra el Polo també als shootouts.

Switch to mobile version