Autor Hockey patins
24 març 2015 a 13:30

L’Sferic Terrassa cau davant el Castellar en un partit amb moltes baixes (9-2)

0 Flares 0 Flares ×

Dues expulsions temporals van marcar el joc dels terrassencs

Nova derrota de l’Sferic Terrassa // Foto: Jordi Saragossa

Castellar 9 – Sferic Terrassa 2

Sferic Terrassa: Albert Bellavista, Albert Codesal, Henrique Rodrigues, Miquel Morral, Eduard Villalba (cinc inicial), Francesc Cortes, Nacho Monton, Àlex Monton.

Dissabte es va disputar el partit corresponent a la jornada 23 de la Primera Divisió Catalana d’hoquei patins. L’Sferic es va enfrontar al Castellar al pavelló municipal de Cornellà, en un partit marcat per les baixes causades per les lesions dels jugadors terrassencs.

El primer temps va ser molt igualat, però tot i així els dos primers gols dels locals van arribar al minut 18 i 23, i els terrassencs ja no els van poder remuntar. Durant el segon temps el joc es va mantenir igualat. Albert Codesal va marcar per l’Sferic al minut 5, però el minut 7 l’arbitre va donar per vàlid un gol del Castellar que no havia entrat a porteria, dos jugadors de l’Sferic van ser expulsats i la dinàmica del joc va canviar completament. L’equip terrassenc va acabar encaixant sis gols més que van deixar el marcador final en 9 – 2.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×