Autor Hockey herba
13 abril 2015 a 17:00

Dues jornades per perfilar detalls al hockey herba

0 Flares 0 Flares ×

En joc places de playoff i descens tant en masculí com en femení

ATHC-Polo

L’Atlètic Terrassa femení està fora del descens // Foto: Jordi Pi-ATHC

DIVISIÓ D’HONOR A MASCULINA

RC Polo 3-0 CD Terrassa

UD Taburiente 1-1 Atlètic Terrassa

Club Egara 2-0 Junior

A la màxima divisió del hockey herba masculí espanyol està gairebé tot el peix venut. El Polo es va proclamar campió de la lliga regular (a costa d’enfonsar una mica més al CD Terrassa) i l’acompanyaran al playoff pel títol el Club de Campo de Madrid i dos equips egarencs: l’Atlètic Terrassa i l’Egara. Caldrà veure en quina posició ho fan finalment només.

Per la part baixa les opcions de salvació del CD Terrassa estan pràcticament esgotades. Els vermells van caure al camp del Polo per un clar 3-0 i només els valdria guanyar els dos partits que queden i que el Taburiente no sumi cap punt. El proper compromís a Les Pedritxes serà contra l’Egara, que no s’hi juga res més que la posició en la que anirà a la final a quatre pel títol.

DIVISIÓ D’HONOR FEMENINA

Atlètic Terrassa 3-3 Universidad de Sevilla

Junior 2-3 Club Egara

L’Egara d’Adrian Lock manté el quart lloc a la classificació, el darrer que dóna accés a jugar el playoff pel títol. Però té al Taburiente a només un punt i l’enfrontament entre ambdós equips la setmana vinent al Bonaire serà decisiu. Al seu torn, l’Atlètic Terrassa afrontarà les dues darreres jornades de lliga fora del descens després d’empatar contra les últimes classificades. Les noies d’Oriol Fèlix van aixecar un 0-3 en contra al darrer periode i el punt obtingut les manté fora de perill ara per ara. L’enfrontament d’aquesta setmana contra l’RS Tenis esdevindrà clau pel desenllaç final.

Switch to mobile version
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×