Autor Voleibol
11 Juny 2015 a 12:00

El CV Terrassa posa en marxa definitivament el seu equip masculí

Els jugadors han sorgit de la competició escolar

El CV Terrassa contra el CV Barberà B // Imatge cedida pel CV Terrassa

El CV Terrassa contra el CV Barberà B // Imatge cedida pel CV Terrassa

El passat dimarts al pavelló de Bonaire, es va dur jugar un partit amistós entre l’equip masculí del CV Terrassa i el CV Barberà B.

El partit, que va acabar amb derrota dels locals, va permetre veure el potencial de l’equip sobretot en la faceta d’atac, que tot i que ha d’acabar de configurar-se va mostrar una bona imatge.

El partit va servir per posar en marxa l’equip definitiu del Terrassa que la propera temporada jugarà a la competició de la Federació Catalana de Voleibol.

L’equip dirigit per Serafín Poyato, s’ha confeccionat amb jugadors que han sorgit de la competició escolar i s’ha complementat amb jugadors que provenen de diferents equips ja en competició com el CV Sant Quirze, el CV Martorell o el CN Sabadell.

 el CV Terrassa que enguany només ha treballat per a preparar la temporada vinent, ha estat entrenant al gimnàs de l’escola Pere Viver i a la propera temporada tindran com a seu el Pavelló de Bonaire, la mateixa qua ja té l’equip femení.

El Club té com a objectiu per la propera temporada, el d’implementar i consolidar l’equip masculí que en l’actualitat el formen 14 jugadors.

Switch to mobile version